Demirtas
15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ben Stiller oldum olası fazla ısınamadığım, pek sevemediğim bir oyuncu. Nedense bana biraz soğuk geliyor. O yüzden filmlerini pek tercih etmem. Bu filmini izleme nedenimde açıkçası beni yormayacak, zorlamayacak bir filme ihtiyacım olmasıydı. Elimdeki filmlerden bunu tercih ettim. Ve tam olarakta isetdiğim gibi bir film buldum karşımda. Beni hiç yormadı, filmi izlerken bir yandada küçük işlerimi yapabildim. Filmdende zevk aldım doğrusu. Yer yer güldüm. Ben Stiller beni yine pek sarmadı ama çokta rahatsız etmedi. Kısacası boş bir zamanınızda rahatlıkla izleyebilirsiniz.
hayalle gercek arasında gidip gelmelerin yasandıgı, hayallerin gercek oldugu çoookkkk eglenceli zaman zaman bol kahkahalı bir film. Zaten Ben Stiller oynuyor yani... Bence izlenilmesi gereken bir film kesinlikle; mutlaka izleyin pişman olmazsınız.
Çok eğlenceli ve ailecek izlenebilecek bi film...ama sadece eğlence ile yetimeyen biriyseniz kusurlar bulabilirsiniz..ben 8 verdim ve favorim...izleyin derim...
bence oldukça özgün bir senaryosu olan ailece izlenilebilecek hoş bir filmdi. başından sonuna kadar film kendini izlettiriyor. çok güldüren sahneleri var. eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız mutlaka izleyin. mümkünse tek başınıza izlemeyin. kovboy ve romalı askerin dostluğu çok hoşuma gitti nedense. sonuç itibariyle tatlı bir film.