Skandal
    3,9
    Skandal hakkında görüşlerin ?

hibergate
    hibergate

27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    dench ve blanchett karşılıklı şov yapıyorlar diyebiliriz. ikiside oyunculukları ile filmin cıtasını ilerleyen her dakikada yükselttikçe yükseltiyorlar. ben dench ve blanchett i filmde birbirlerinin anti tezi olarak gördüm. film gerçekten çok iyi ödül alması çok olası gözüküyor.
    esatalper
    esatalper

19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    judi dench te cate blanchett ta taptığım oyunculardan ikisi de bence muhteşem ötesi ve bu filmde yanyana gelmişler ilk duyduğumda zaten acaip bir heyecan kapladı içimi
    ayrıca artık cate blanchett ta bi oscar yakışır en iyi kadın dalında judi dench zaten her sene aday oluyo:D herkese benden sölemesi Cate Blanchett önümüzdeki yıllarda en çok konuşulan kadın oyuncu olacak bütün ödülleri götürecek ama hangi sene olur onu bilmiom en fazla 3 5 senesi var belki bu senede olabilir gerçekten kusursuz bir oyuncu
    Shattered-Glass
    Shattered-Glass

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Filmin fragmanı bir kaç gün önce yayınlandı, judi dench ve cate blanchett harika görünüyorlar. Yalnız hangidinin başrol olarak oscara pazarlanacağı belli değil. Cate blanchett biraz daha ağır basıyor başrol olarak yapımcılar buna karar vermezlerse iki oyuncu açısından adaylık şansı giderek azalacaktır, bunu daha önceki oscar törenlerinde yaşadık. Herneyse fragmandan gördüğüm kadarıyla film enfes görünüyor. Film 25 aralıkta kuzey amerika sinemalarında limitli olarak gösterime girecek.