Dram tarzındaki filmlerden pek hoşlanmam esasen ama, bu dram başka dram.Başka diyorum çünkü çok dinamik ve yüksek tempolu bir film...Oyuncuları övüp göklere çıkarmanın bir manası yok zira her ikisi de sinemanın 'ağır topları'ndan.Filmdeki performansları ise muhteşem.Konusu, basit ve sıradan gibi görünse de işin aslı hiç de öyle değil ancak, anlamak için filmi izlemek şart.Son zamanlarda izlediğim en iyi dramlardan biri.Mutlaka izlenmesi gereken bir film...
nasıl bi filmdir yaa.çok hoşuma gitti. katagorisinde mükemmel bir film.resmen iki usta oyuncunun gövde gösterisiydi.hele cate blanchett döktürmüş resmen. konusuda kurgusuda çok iyi....mutlaka izleyin derim..
Bence çok güzel işlenmiş bir psikolojik dram.. Bu tür filmlerin olmazsa olmazı olan oyunculuk, bu filmde dört dörtlük.. Hem Cate Blanchett, hem de Judi Dench mükemmel..Asla sıkılmadım, çok sürükleyiciydi, sıkıldığını söyleyenlere hayret ediyorum..Çok başarılı..
Filmi kisaca özetlemek gerekirse.Bir ogretmen 15 yasindaki bi cocukla iliski yasiyo , ayni zamanda annesi yasindaki bi kadin bu ogretmeni seviyor! ne bu simdi :)
izlenesi bir film. değişik bir konusu var. aslında bize göre değişik. yabancı ülkelerde, özellikle ingiltere ve amerikada sıkça duyulan olaylardan biri.
her açıdan çok güzel bi film... cate herzamnki gibi harika bi oyunculuk sergilemiş evinden sıkılan ama ailesini çok seven ve genç yaştaki öğrencisiyle ilişki yaşayn bi kadın ve bu rolun altndan başarıyla kalkmış=)
kesinlikle iyi bir kurgu, senaryo zaten kuvvetli oyunculuklar muhtesem ki Cate Blanchett in oynadigi bir filmden de bu beklenir.. Catherine her zamanki gibi büyüleyici bir peri edasiyla izleyiciyi cekiyor. judi teyzemizde usta oldugunu göstermis allah icin yani!