jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
10 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Konu her ne kadar tüyler ürpertici olsa da.. Bu ne oyunculuk tanrım.. İkisi de devleşmiş, Judi Dench ve Cate Blanchet.. Resmen oyunculuk dersi veriyorlar..8/10
cate blanchet oyunculuğunu konuşturan bir akristtir.karşısında judi dench dene bir usta var.ortaya nefis bir oyunculuk bir filmi çıkmıştır.es geçilmemesi gereken bir filmdir.
judi dench ve cate blanchett’in oyunculuklarının doruğa tırmandığı dram yönü ağır basan gerilimk soslu seyirlik bir film.kısa sürmesi biraz kötü çünkü olaylar hemen gelişip bitiveriyordu...7/10
izlenmeye değen bir film en önemli yanı ise iki kadın oyuncunun da sergilediği muhteşem performanslar ve filmin vermek istediği mesajlar adına yaraşır bir film olmuş:)
Oldukça sürükleyici bir filmde kendi açımdan.Keyifle izledim.Oyunculuklar zaten iyi.Cate Blanchett zaten favori aktrisler listemde zirvede,en sevdiğim beğendiğim oyuncuların başında geliyor.(8/10)
iyiymiş gibi görünen ama hiç de iyi çıkmayan onca film arasında geçen hafta boyu sessiz sessiz duran kaliteli bir film: 'notes on a scandal'. orijinal, hayata dair, ince düşünülmüş bir senaryo, tertemiz bir yönetmenlik ve özellikle judi dench’in 'hastalıklı' oyunculuğu. basit bir sansasyonel hikayenin çok çok ötesinde ruhun, psikolojinin derinlerine inen, sinemanın tılsımını yakalamış bir anlatım. sonuçta ise 92 dakikalık kısa sayılabilecek metrajına karşın, üzerinde uzun düşünülmesi gereken bir yapıt.
Filmin fragmanı bir kaç gün önce yayınlandı, judi dench ve cate blanchett harika görünüyorlar. Yalnız hangidinin başrol olarak oscara pazarlanacağı belli değil. Cate blanchett biraz daha ağır basıyor başrol olarak yapımcılar buna karar vermezlerse iki oyuncu açısından adaylık şansı giderek azalacaktır, bunu daha önceki oscar törenlerinde yaşadık. Herneyse fragmandan gördüğüm kadarıyla film enfes görünüyor. Film 25 aralıkta kuzey amerika sinemalarında limitli olarak gösterime girecek.
Aile, eş, aşk ve arkadaş kelimelerine yüklenen tabuların gerçek yüzünü gösteren film.Sıradışı bir konu ve harika oyunculuk dersleri.Etkilendim ve gerildim.8/10
film göstermek yerine anlatmayı tercih etmiş.sanki tabuları olan bir ülkede çekilmiş de biraz korkmuşlar gibi.ingiltere sinemasına yakışmıyor.bunu dışında kötü diyemem.oyunculuk çok iyi.ne de olsa 2 oscarlı oyuncu var filmde.
Bence çok güzel işlenmiş bir psikolojik dram.. Bu tür filmlerin olmazsa olmazı olan oyunculuk, bu filmde dört dörtlük.. Hem Cate Blanchett, hem de Judi Dench mükemmel..Asla sıkılmadım, çok sürükleyiciydi, sıkıldığını söyleyenlere hayret ediyorum..Çok başarılı..
oyunculukları müthiş olan nadir filmlerden birisi. judi dench ile cate blanchett karşılıklı döktürüyor resmen özellikle finaldeki oyunculukları muazzamdı. izlenmesi gereken güzel bir yapım, müzikleri de harikaydı.. 7/10