3,6
Organize İşler hakkında görüşlerin ?
30 Aralık 2005 tarihinde eklendi
çok çok çok kötü gülmedik gülemedik
cem yılmaz resmen görünmüyo
sadece istanbulu çekmişler ii çekmişller ama istanbul belgeseli izlemeye gitmemiştik biz sinemaya ayrıca şunu anlayamadım 4 milyon dolar harcamışlar nereye harcamışlar onu merak ettim herhalde şehrin heryerinde görüdüğümüz ototbüs duraklarınadaki reklam panoları için haracadılar o kadar parayı keşke reklama değilde filme harcasalardı o zaman adam gibi bi şey izlerdik kesinlikle izlemeyin para ve zaman kaybı
tv dizileri bile çok daha eğlenceli
13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok gereksiz ve kalitesiz bir film saçma sapan konu anlamsız senaryo üstüne üstük berbat oyunculuk 10/2
25 Aralık 2005 tarihinde eklendi
cem yılmaz toplam 10 dk. sahne almış güldüğüm sahne sayısı 10 dk. Tabi yılmaz erdoğanı takdir ediyorum ama bana göre yaptığı en kötü film. inşallah bi dahaki filmde telafi eder ve cem yılmaza daha çok rol ayırır.
22 Şubat 2006 tarihinde eklendi
bu ülkede insanların popülaritelerini kullanarak insanları sömürmesine dayanamıyorum artık!
yılmaz erdoğanda bu insanların arasına katılmıştır yaptığı bu filmle.. filmde ne bir konu ne bir karakter war? herkesi oynatıcam diye filmdeki insanları boş ve gereksiz hale getirmeyi başarabilmiştir!!film öyleki bir oyuncu(!) geçiyor ne adı var ne repliği var ama film afişinde en önde!!!bu ne büyük çelişki!!filmin sonununda alelade sırf bitirmiş olmaz için bitirilmeside izleyicinin gözünden kaçmıyor..film bütünüyle sansasyondan ibaret.türkler iyi filmlere imza atamazmı? elbette ki atabilir bunun en büyük örenğinide babam ve oğlumda gördük!gerçek sanat budur!ne fazla para akıtılmıştır,ne silahlar patlamıştır,nede film kana bulanmıştır!!!ben yılmaz erdoğanın böylesine basit filmlerle karşımıza çıkması kendisi açısından büyük bir kayıp olarak görüyorum..
22 Aralık 2005 tarihinde eklendi
hic begenmedim filmi daha ii olablrdi harcanan butceye yazik oldu dah ii bi seyeler beklyrdum hic bi sey bulamadim bu filmde bos vaktiniz harcamaya degemz yilmaz erdgondan daha ii si bekelrdim hayal kirikligi tamamen
24 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Malesef gene bir husran. Olumlu bir onyargıyla gittim ama genede doyurucu bir film degil malesef. komik işte okadar gerisi boş.
26 Aralık 2005 tarihinde eklendi
senaryonun kötülüğünden midir bilmiyorum ama film oldukça sıkıcı. Türk sinemasını destekleyelim belki güzel işler çıkar diye gidilebilir ama Sanki filmi yapanlar güzel şeyler çıkması için değilde ceplerini kısa sürede doldurmak için bu işe girişiyorlar. Hababam 3.5 te buna güzel bi örnek.
29 Aralık 2005 tarihinde eklendi
tolga çevik in oyunculuğu gerçekten etkileyiciyci.kendisine basarilarinin dewamini dilerim.
22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gereksiz bir film olduğunu düşünüyorum akılda o güzel manzara dışında cem yılmaz'ın meşhur repliği
-şimdi siizn aklınızda iki soru var; bir dayak nedir? iki neden atılır?
25 Aralık 2010 tarihinde eklendi
ben daha eğlenceli ve daha komik bir film bekliyordum ama beklentilerimi boşa çıkarttığını söyleyebilirim vasat bir film olmuş 10/6
15 Ocak 2006 tarihinde eklendi
bana göre süper bir film.
kanaatime göre bazı izleyicilerin yaptığı bir
yanlışlık var.
filmi yılmaz erdoğanın diğer filmleri ile karşılaştırarak yorumlamaları.
oyuncuları kutluyorum.....
2 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Açıkçası yerli film için sinemaya verdiğim para ve zamana cidden üzülüyorum. En son yerli film olarak Cem Yılmazın Arif216 sinemada izlediğim için üzülmüştüm. Bu film için de ilk bölümü iyi rezil etmezler diye ilk günden gece seansına arkadaşlarla gittik. Kıvanç bey de olmasa galiba filmi bırakıp çıkardım diye düşünüyorum. Beklentimin yanında bile değildi. Bu da Cem beyin filmi gibi bu film de ilk film başarısını kullanarak gişeye oynamışlar. Artık yerli film için Nasrettin Hoca hesabı ya tutarsa deyip sinemaya gitmicem.
7 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Sıkıcıydı. Gereksiz yere abartılmış bir film.
14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film türk parasıyla beş para eder ama... daha fazla değil
13 Nisan 2022 tarihinde eklendi
yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi