hic begenmedim filmi daha ii olablrdi harcanan butceye yazik oldu dah ii bi seyeler beklyrdum hic bi sey bulamadim bu filmde bos vaktiniz harcamaya degemz yilmaz erdgondan daha ii si bekelrdim hayal kirikligi tamamen
cem yılmaz toplam 10 dk. sahne almış güldüğüm sahne sayısı 10 dk. Tabi yılmaz erdoğanı takdir ediyorum ama bana göre yaptığı en kötü film. inşallah bi dahaki filmde telafi eder ve cem yılmaza daha çok rol ayırır.
çok çok çok kötü gülmedik gülemedik cem yılmaz resmen görünmüyo sadece istanbulu çekmişler ii çekmişller ama istanbul belgeseli izlemeye gitmemiştik biz sinemaya ayrıca şunu anlayamadım 4 milyon dolar harcamışlar nereye harcamışlar onu merak ettim herhalde şehrin heryerinde görüdüğümüz ototbüs duraklarınadaki reklam panoları için haracadılar o kadar parayı keşke reklama değilde filme harcasalardı o zaman adam gibi bi şey izlerdik kesinlikle izlemeyin para ve zaman kaybı tv dizileri bile çok daha eğlenceli
bu ülkede insanların popülaritelerini kullanarak insanları sömürmesine dayanamıyorum artık! yılmaz erdoğanda bu insanların arasına katılmıştır yaptığı bu filmle.. filmde ne bir konu ne bir karakter war? herkesi oynatıcam diye filmdeki insanları boş ve gereksiz hale getirmeyi başarabilmiştir!!film öyleki bir oyuncu(!) geçiyor ne adı var ne repliği var ama film afişinde en önde!!!bu ne büyük çelişki!!filmin sonununda alelade sırf bitirmiş olmaz için bitirilmeside izleyicinin gözünden kaçmıyor..film bütünüyle sansasyondan ibaret.türkler iyi filmlere imza atamazmı? elbette ki atabilir bunun en büyük örenğinide babam ve oğlumda gördük!gerçek sanat budur!ne fazla para akıtılmıştır,ne silahlar patlamıştır,nede film kana bulanmıştır!!!ben yılmaz erdoğanın böylesine basit filmlerle karşımıza çıkması kendisi açısından büyük bir kayıp olarak görüyorum..
bence vizontele daha komikti. o filimde çok küfür var diye eleştirilmişti yılmaz erdoğan da ben küfürsüzde komik filim yaparım milleti güldürürüm demiş ama pek başaramamış.Boşuna büyük hayaller kurupta gitmeyin ama filmi izleyin nede olsa bir türk filmi
senaryonun kötülüğünden midir bilmiyorum ama film oldukça sıkıcı. Türk sinemasını destekleyelim belki güzel işler çıkar diye gidilebilir ama Sanki filmi yapanlar güzel şeyler çıkması için değilde ceplerini kısa sürede doldurmak için bu işe girişiyorlar. Hababam 3.5 te buna güzel bi örnek.
gereksiz bir film olduğunu düşünüyorum akılda o güzel manzara dışında cem yılmaz'ın meşhur repliği -şimdi siizn aklınızda iki soru var; bir dayak nedir? iki neden atılır?
Tamamen şişirilmiş, reklamla doldurulmuş vasat bir BKM filmi... Bir kere kadro çok kalabalık ve herkes birbirinden rol çalıyor... Klasik Yılmaz Erdoğan kadrosuna son zamanlarda in olan isimler de eklenince film boyunca gelişigüzel bir insan kalabalığına rastlıyoruz. Konu çok basit ve mizahi öğeler alışılmış BKM kalıplarını geçemiyor. Acaba bu sefer nasıl bir film yapmış umutlarıyla gittiğim sinemadan acayip bir hayalkırıklığı ve kazıklanmışlık hissiyatı ile ayrıldım. Fazla söze gerek yok. Bu film Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenlik kariyerindeki en bayağı ve zayıf filmi... Cem Yılmaz bile bu filmi kurtaramaz. Kısacası bu film yerine Babam ve Oğlum'a tekrar gidin daha iyi olur derim...
filmin ii olmadığını izlemeden öncede duymuştumda bu kadar kötü olacağını hiç tahmin etmemeştim. oyuncu kadrosunun bu kadar ii olduğu bir yılmaz erdoğan filminin bu kadar kötü olması gerçekten ilginçç. zoru başarmışlar diyebilirim. film boyunca gerçekten komik olan tek bir sahne vardı oda filmin sonlarına doğru cem yılmaz dan geldi. daha ne diyebilirimki...