Organize İşler
    3,6
    Organize İşler hakkında görüşlerin ?

mt1938
    mt1938

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    bye bye ''hepiniz''
    bye bye ''lolinis''

Şimdi benimle geliyosunuz, Hepiniz!! : )

Benim çok hoşuma gitti bu film.
    kuzularynsessizli-i
    kuzularynsessizli-i

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Güzel ama, çok eleştirilen bir film...Harika değil, fazla iyi değil ama izlenecek, hoşça vakit geçirilecek bir film...
    Actor-Ums
    Actor-Ums

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    konusu ve kadrosuyla süper bir film.. aynı zamanda istanbulun nasıl bir yer olduğunuda ap açık gösteren bir film
    cbndnz
    cbndnz

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Filmi vizontele ile kıyaslamak yanlış olur.Bu film kendi klasmanında güzel bir yapıt.İzlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
    atakanozruh
    atakanozruh

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Yer yer çok güldüren, yer yer insanı sıkan bir yapısı var. Vizontele'den sonra çok daha iyi bir şey bekliyordum ama maalesef o kadar da bomba bir yapım değil. 7/10. Ayrıca Tolga Çevik'in performansı çok iyiydi.
    mehtap6
    mehtap6

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    süper bir türk filmi daha:Dözellikle filmin helikopterle istanbul çekimleri süper oyunculuk zaten kalite.e daha ne diyim :D
    futbol-sever05
    futbol-sever05

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    asıl organize işi Yılmaz Erdoğan yapmış. Vizontele ile sağlam bir giriş yaptığı sinema sektöründe her geçen filminde irtifa kaybediyor.

tamam, felaket bir filmdi diyemeyeceğim ama vasattı bence. sinemada izlemiş ve verdiğim paraya hayıflanmıştım. üstelik filmde yankesicilik, oto hırsızlığı ve kapkaça da bir övgü var gibi. hırsızlar sevimli gösterilmiş adeta.
    Soner Ç.
    Soner Ç.

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    ben pek beğenmedim.tabii oyunculuklarını takdir ettiğim birçok oyuncu var bu filmde.mesela demet akbag.ama yılmaz erdoğana ısınamadım bir turlu.
    ahmetburak94
    ahmetburak94

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    film gayet eğleneli hoş güzel vakit geçiriyor insan izlerken bu tip mayası sağlam türk filmlerinden fazlaca çekilmiyor puanı biraz düşük gelmiş 8-8.5 aralığında olabilirdi
    teomansonmez
    teomansonmez

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği ve başrolünüde üstlendiği,bunula birlikte B.K.M oyuncularının nerdeyse tam kadro yer aldığı Organize İşler,başarılı helikopter çekimleriyle
    İstanbul'u yeniden keşfetiyor sanki.Erdoğan Organize İşler'de Vizontele ve Vizontele Tuuba'dan farklı ama yine iyi bir işe imza atmış.Organize İşler teknik olarak çok iyi bir film bir kere.Gayet iyi çekilmiş bir film olduğu ortada.Belki senaryonun bazı problemleri var.Evet kesinlikle birkaç kez daha gözden geçirilmeliydi ama karşımazdaki yine Yılmaz Erdoğen ve ekibinin elinden çıkmış iyi bir film.Tek başına bile dev kadrosu izlemecek için iyi bir sebep.Demet Akbağ,Altan Erkekli,Özgü Namal,Cem Yılmaz,keza Erdoğan,hele hele Tolga Çevik,Erdal Tosun vb. oyuncular görülmeye değer.Cem Yılmaz filme süperyıldızmış gibi giriyor zaten.Kendisini filmde hiç gülerken görünmesede izleyiciği onun olduğu sahnelerde nerdeyse gülmekten kırılmıştı sinemadayken.İşin özü Organize İşler beklentileri yüksek tutmadan seyredilebilir,setredilmeli de.
    echo20
    echo20

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    gayet güzel ve eğlenceli bi filmdi....neden puanı bu kadar düşük anlamadım:(
    utoopia
    utoopia

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    yılmaz erdoğan yaparda izlemezmiiz ..o bir kral ...
    thisisturkishempire
    thisisturkishempire

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Güzel değil.Bu ve vizontele tuuba nın sonu olmamış.Gerçek bir filmin sonuymuş gibi etki etmiyor.Ben filmi izlerken öyle güçlü bir seneryo göremedim.
    eyurttas
    eyurttas

25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Filmin çekimleri aşamaında hep gelişmeleri takip ettim.Ve Cem Yılmaz ile Yılmaz Erdoğan isimleri beni filmi izlemek için snemaya götürmeye yetti.Ancak çıktığımda hiç de aradığımı bulamadığımı anladım.Komik taraf ararsanız Cem Yılmaz sahneleri.Aksiyon ararsanız hiç yok.yılmaz Erdoğan bu sefer diğer müthiş filmleri gibi bir başarıyı yakalayamadı.bence kamerasını hiç istanbulun yeraltı piyasasına çevirmeden anadolu yaşamı filmlerine devam etmeli.Yalnız İstanbul manzaralarının çekimi harikaydı.Ona hiçbir sözüm yok .
    erzincansporlu
    erzincansporlu

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Cem Yılmazın oyunculuğu hatrına.. 6 verdim..