Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
1917 Puanlama

sesqie
sesqie

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmin konusundan çok evlilikle ilgilenmişler gibi ama güzeldi.Efektler açısından ilkinden daha iyiydi diyebilirim:)
iremma-gs
iremma-gs

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle kendi türünün(çizgi roman uyarlamaları arasında) en iyi örneklerinden biri. Görsel efektler ve hareketli senaryo gerçekten de sürükleyici bir film olmasını sağlıyor. Bu tarz filmleri sevenlere kesinlikle tavsiye ederim:)ayrıca tipik bir şekilde devamının geleceğini seyirciye göstererek bitirmişler, merak ediyorum acaba 3üncü filmin çekimine ne zaman başlayacaklar, umarım arayı çok açmazlar:)
ilsalaron
ilsalaron

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir film. Zaten ilk F4’ü çok sevmiştim ancak bu filmi üstüne daha da katmış özellikle görsel efektler müthiş başarılı, hele o uçan gümüş sörf yok mu hayran kaldım bu yaz izlencek en iyi film.
tarhansimsek
tarhansimsek

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çokkk şeyler beklediğinizi fakat beklentilerinize kesinlikle cevap olamayacak bir film. Sadece gümüş kardeş izlenir nitelikte. Diğerleri hep aynı hep aynı hep aynı...
Plagueis
Plagueis

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
fantastic four her zaman biraz geri planda kalmıştır çizgi roman olarak,,buda bir spiderman kadar sağlam hikayesi ve karakterleri olmayışından. o yüzden bu zayıflık uyarlamalarada yansıyor ne kadar iyi efektler olsada hikaye fazla cezbetmiyor izleyiciyi.ilk filmde aynıydı orta düzeyde bir filmdi bu da öyle olmus.izlerken sadece güzel zaman geçirtiyor o kadar pek tad bırakmıyor geride.bu filminde en güzel yanı silver surferdı çok karizma yapmışlar.ilkini izleyenlerin bunu da izlemesini tavsiye ederim orta karar bir marvel uyarlaması..
ammeh
ammeh

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
çok vasat bir film sadece harekei için izlenir dicem ama maalesef o da yok.
ocelott
ocelott

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilk film cok acizdi.. utandım o filmden.. ama bu filmde silver surfer karizması ile götürmüş.. ucan zımbırtıda cok fazla fantastık be abı hepsıde starwars pılotu sankı ole kullanıolar...:D
widmark-2
widmark-2

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İlk filmden daha iyi bir film ama genel kanı marvel in en iyi çizgiromanlarından fantastik dörtlüyü sulu şaka gibi önümüze sunan tim story nin bu işi beceremediği ne olursa olsun vakit geçirebilirsin rahatça
Selcuk Genc
Selcuk Genc

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Çok hoşuma gitti.. efektler tadına doyulmayacak nitelikteydi...Bir devam filminden çok daha fazlası var gümüş sörfçünün yükselişinde ne yapıp edip izleyin derim.
selenyildiz1992
selenyildiz1992

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
1. filmden daha iyiydi efektler de harikaydı
olgun-hakan
olgun-hakan

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
isminden belli fantastik bir filim fazla bişey beklemek bence hata olur gümüş sörfçüye bayıldım iyi bir kahraman tipi var aslında :)vurucu yanları çok az olsada yinede türleri arasında iyi bir yeri hakediyor ...
beck31
beck31

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Sadece guzeldi diyebiliyorum, en azindan ilk filme gore yoksa cokta ic acici bir film degildi.Efektler ve zevkli gecen dakikalar icin 10/7
Ceren S.
Ceren S.

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bence keyifliydi.. İzleyin derim..
nuray-eylul
nuray-eylul

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Açıkçası sıkıcı bir film.Pek de söylenecek bi şey yok.
arsev17
arsev17

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
İdare eder bir film. Puanı fazla. Bir örümcek adam, batman yada süperman gibi değil. Onların yanında çok basit kalıyor ama seyirlik yine de.