wanhelsing1408
16 Mart 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar öncelikle şunu sizlere söylemek istiyorum bu film hakkında gerçek bir hikaye(öykü) olduğu söyleniyor.Fakat hepinizinde bildiği gibi hikayeler başlı başına gerçek değildir kurmacadırlar bununda altını çizmek gerek diye düşünüyorum
Diğer versiyonlara oranla şiddet oranı çok daha yüksek film. Teknolojik imkanlardan yararlanılıp testereyle kesme planları sansürsüz verilmiş. Thomas Hewitti kışkırtan amca rolü bu versiyonda çok daha psikopatik ve sosyal içerikli komplimanlarla sahneleniyor. Film izleyiciyi germe ve dehşete düşürme konusunda başarılı. 7.3/10
çok beğendiğim filimlere genelde 2 defa yorum yazıyorum. ve bu filim tam bir dehşet. soluğunuzu kesen sahneler, sansür konulmayan sahneler hepsi bu filimde. 10/10
Tepenin Gözleri 1-Korku Kapanı 2 Filmleri ile birebir bir filmdi...filmde öyle bir senorya yazılmışki en basittin kurbanlar kaçmayı başarıyor ama tekrar yakalanması için senorya alt üst oluyoryinede izlemeye deger
baNa kaLırsa çok dehşeT verici sahneleri olan bir film.heycanla izlio insan ama çok iç kaldırıcı.üzüldüm de masum gençlerin vahşet dolu katliamını izlerken )= gerilmek isteyenlere tavsiye ederim ama...
film çok kötüydü 1974 yapımı teksasla hiç bi alakası yok filmi batırmışlar resmen ayrıca korku filmi demek sadece vahşet değildir ve saw buna bin basar
tobe hooper'ın 1974 yılında çektiği kült korku filmi.yeniden çevrilen "teksas katliami baslangic" ise içerdiği şiddet sahneleri sebebiyle beni bile germiş "oha laynnnnnn" dedirtmiştir.ilk film içinde barındırdığı ufak absürdlüklerle hoş görülebilirken; yeniden çevrileni ciddi ciddi germeyi amaçlayan, bunun için iğrençlik yapmaktan çekinmeyen, temelinde freudyen bir nazar saklayan sevgiliyle izlenemeyesi bir film olmuştur.