sevgikuşu
29 Nisan 2008 tarihinde eklendi
şunu diyebilirmik bilindik basit bir gerilim filmine benzemiyor.gerilim dorkta.efektler,konu gayet iyi ve oyuncuların rollerinin haklarını vermesi ayrı bir başarı.izlediğine pişman olmayacaksınız
Güzel bir gerilim filmi. Değişik bir konuya sahip ve baştan sona sürükleyen sonuna kadar ne olucak diye merak ettiren bir film. Burada zaman zaman son durak filmini hatırlatacak sahnelerde karşımıza çıkıyor, ayrıca Jessica Albanın performansıda gayet güzeldi başarılı bir oyunculuk sergilemiş filmde. Eğer psikolojik korku filmlerinden hoşlanıyorsanız bu filmi mutlaka izleyin derim.
gerçekten çok keyif aldım izlerken efektler çok hoşuma gitti müthiş bir gerilim bence birara son durak ı izler gibi oldum ama yinede süperdi tavsiye ederim...
güzel bir film.. sinema severlerin izlemesini tavsiye ederim izleyiciyi şaşırtmayan bir film o yönden biraz zayıf bir konusuvar bazı sahneleri gerçektende etkileyici keyifle izlenebilir.
orjinal göz kesinlikle daha iiidi birebir filmi çevirmişler yazık etmişler arkadaşlar izliicekseniz orjinal göz ü alın derim size tam arşivliktir.bilginize
filmin ilk yarısı gerçekten iyi..gerilim yüksek ve ciddi bir merak duygusu uyandırıyor..ama filmin ikinci yarısında olay örgüsü çözümlenmeye başladığında filmin temposuyla birlikte etkileyiciliğide kayboluyor..çok şey beklemeden izlenilebilir bir film..
Film gene olarak güzeldi.Çoğu sahnesinde gerçekten gerildiğimi söylemem lazım ancaaak filmin sonunda bir anda son durak filmini izliyomuşum hissine kapıldım. Ama yinede güzel bir filmdi.İzlemenizi tavsiye ederim
2003 yılında Japonların çektiği göz filmine ki zaten senaryo japonlara ait...çok benziyor... o vakit japonların yaptığını da beğenmiştim ama gerçekten Hollywoodu geçemiyorlar bu film çok daha güzel diebilirim yalnız senaryonun küçük yerlerrinde oynamalar var...ama mutlaka izlein derim...
kesinlikle bir klişeden farkı olmayan hiç bir orijinallik taşımayan bir film. günümüzde daha orijinal korku filmleri yapılmalı bence; ama albanın oyunculuu çok iyi.
Güzel film.Asansör sahnesinde kalbim duracaktı sanki.Çok ürpertici ve korkunç.Mutlaka izleyin.Bu arada 1408 adlı film ile benzerlikleri çok var.Aniden değişen odalar.Aniden ortaya çıkan ruhlar vs....Sonunda konusu sapıtsada izlemeye değer.
izlediğim en iyi gerilim ve korkulardan biriydi.sürekli diken üstünde tutuyor ve her sahnede şaşırtmayı başarıyor.bence çooook güzel bir film.gerilim-korku sevenlerin kaçırmaması gereken bir film.ses efektleride çok güzel olmuş bence.
jesica albanın muhteşem bir yeteneği var. jesica'nın bir ana gerçekten kör olduğunu zan ettim bu kadar gerçekçi oynanır mı? filme gelirsek film gerilim sevenler için harika ev ortamında izlenmesini tafsiye etmiyorum.