Göz
    3,8
    Göz hakkında görüşlerin ?

cougarcop
    cougarcop

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    klasik doğaüstü korku/gerilim türünden filmlerden biri.çok fazla klişe kullanıldığından ayrıcalıklı olamıyor.ama herşeye rağmen filmin iki artısı var.1-jessica alba.2-sonundaki kurgu.gece geç saatte izlerseniz beklenen sonucu alabilirsiniz.ama bence vasatı aşamamış.6/10
    lale-salkim
    lale-salkim

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    bn izledim süpperrrr bir filim gözlerini aldıgı kıssın 6 hissi varmış ölüleri görüomuş.....maynak bişeeeeee
    karakulah
    karakulah

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    senaryo ve kurgu zayıf..on üzerinden dört eder..
    golgemc arkadaşın dediği gibi çalıntı fazla..
    tanker26
    tanker26

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    film güzeldi ama filmin dahada güzel yanı Jessica Alba...
    golgemc
    golgemc

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Geçmişte bunun aynı konusuna ait bi film izlemiştim. Senaryo ve kurgu için hiç kasmaya gerek yok eğer böyle bi film yapacaksanız çünkü geçmişte inanılmaz çok örnekleri var.
    VAsatında altındaydı herşey çalıntı.
    10/4
    polatakbayrak
    polatakbayrak

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Sıkılmadan izleyebileceğiniz bi film, sonunu merakla bekliceksiniz. Jessica Alba her zamanki gibi süper :) 8/10
    redoxx
    redoxx

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Bilindik gerilim filmleri gibi farklı birşey yok...
    serkanyildiz86
    serkanyildiz86

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Arkadaşlara katılıyorum.6. his ve Sıradışı filmlerini karışımı bişey olmuş.Ehh işte fena olmamış.Seyredile bilir.6.5 tan 7 puan
    gkhn-eski-nazi
    gkhn-eski-nazi

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    sakın izleeyin 2. sınıf amerikan korku filmi onlarca kez benzerini izlemişssinizdir
    muskoyun68
    muskoyun68

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Güzel bir gerilim filmi. Kızın fizik ötesine ait gördükleri etkileyici.
    cancel09
    cancel09

13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    doğrusu filmi beğenmeyenleri aklım almıyor bence oyuncular çok iyiydi ve konuda öyle aldığı puanı haketmiyor bukadar çok vasat filmin içinde bence sıkılmadan ve merak içinde izlenebilinecek bir film bana göre 10 üzerinden 9 bu filmin puanı izlemek isteyenlere şiddetle tavsiye edilir.
    oyunsever67
    oyunsever67

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    göz aldatır.gözünle görmen gerçek olduğunu göstermez.alınacak tek mesaj bu olabilir.
    film gösterdiğinden fazlası değil kendini tekrar eden hollywood filmlerinden biri işte.sıkıcı ve bildik.tek sevdiğim sahne kör bir insanın gözlemleri,baştaki sahne
    Ertan Can
    Ertan Can

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Filmi beğenmeyenleri analamak mümkün değil. Nedeni piyasada o kadar işe yaramaz film var ki bu film onların kat kat üzerinde bir yapım. Jessica da filme etkisi söz konusu tabi ki. 10/8 verdim. İzleyin derim.
    cetosman
    cetosman

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    herkes bayıla bayıla yorum yapıyor. insanlar bıkmadımı artık uzakdoğu orjinli yeniden çevrimlerden. bu çekik gözlüleri korkutan güldüren geren şeyler bana tırıs etki etmiyor.

bide sıktı artık her korkutacak diye emek verilen filmlerdeki " i see dead people" olayından. 5/10
    kingkillme
    kingkillme

17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    filmher yönüyle cok guzel ama filmi asıl guzel yapan jessica alba oynadıgı her filme ayrı bir hava katıyor asıgım ona.