4,2
Reign Over Me hakkında görüşlerin ?
27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
iyi bir drama filmiydi. Üzmeyi ve etkilemeyi başarıyor. Oyunculuk süper. Adam Sandler çok yönlü bir oyuncu.
28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda bir film izlerken bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Hatta filmi 40. dakikasında kapattım. Ama bir filmi yarıda bırakmayı sevmediğim için ertesi gün kaldığım yerden devam ettim. Bence tamamen vasat bir film.
7 Mart 2008 tarihinde eklendi
garip bir filim olmuş doğrusu.durağan ve bana göre biraz kısıtlı kalmış bir filim olmuş daha eğlenceli ve güzel olabilicek bir konusu olmasına rağmen bence anlatılmak istenenler gerektiği kadar iyi anlatılmamış.adam sandler ne olursa olsun gene döktürmüş ve filimde üstüne düşeni bence fazlasıyla yapmış...
28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
zaman zaman durağanlığıyla olayların akışı içinde bizede düşünme şansı veriyor... adam sandler gerçekten çok başarılı!
20 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
güzel filmdi.adam gayet ciddi oynamış.izleyin derim
6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
adam sandlerdan mükemmel bir oyunculuk.film ise 12 eylülden sonra ailesini kaybeden bir insanın ruh halini anlatıyor.10/7
13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
oyunculuklar iyi film fena değil. garip bir tatsızlık var bence filmde. izliyorsunuz ama ne bileyim keçi boynuzu misali. belki senaryoyla biraz oynanıp farklı bir hava katılabilirdi. imdb puanı epey iyi ama kesinlikle haketmiyor. 6-7 puan.