Xearon
17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Çok guzel bir film fakat sonu sanki ortasindan kesilmiş gibi hani bazen insan yemek yerken derki 'yahu bu yemegin içinde birşey eksik ama nedir ? ' iste boyle bir tat var,filmde birsey eksikti ama adı yok.Mukemmel demek kendi görüşümle yalan olur fakat genede izlenmeye deger hoş bir film dogrusu :)
son zamanlarda izledğim en basit ama en mükemmel film.adam sandler ve don chadle inanılmaz oyunculuk sergilemişler.sımsıcak bi film.kesinlikle kaçırmayın.
güzel filim. Izlemenizi tavsiye ederim... Başrolde Don Cheadle var. Konu onun hikayesi şeklinde anlatılıyor. Adam Sandler ikinci rolde denilebilir. Konu çok orjinal olmasa da 'arkadaşlık-dostluk' temasını iyi yansıtan bir filim. Ayrıca çevremizdekilere karşı duyarlı olma mesajı da veriyor. Sine puan açık olsaydı 7/10 verirdim...
dün izledim filmi..dedim adam sandler komedi olmasa da yapmıştır ii bişiler..tamam dostluk arkadaşlık güzel ama olmamış arkadaşlar yaa yani en azından biraz sıradışı bi dram bekliodum ben :)
Muhteşem,süper,harika...Reign over me'yi beğenmeyen arkadaşlar muhtemelen filmde Adam Sandler'ı görüp komedi zannetmişlerdir. Ama arkadaşlar bu film dram ve insanlar bu tarz filmlerde gülmezler.Bu yüzden Adam Sandler'ı görüp neden gülmedim diye düşünmek yalnış olur.Çünkü film kesinlikle bir harika.Adam Sandler'ın süper bir oyuncu olduğundan da emin oldum.Ayrıca içine küçük esprilerde koyarak filmin çok fazla dramatik ve karanlık olmasını engellemişler.O kadar gerçekçiki üzerinizden o hüznü uzun bi süre atamıyorsunuz.Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim...
Ben bu filmi beğendiğimi söyleyemem zaten arkadaşın zoruyla izledim de denilebilir. Film oldukça monoton, olaylar akmıyor kısacası filmin sonuna kadar bir ilerleme göremedim ben. Oldukça sıradan, vasat bir film; öyle acayip derecede oyunculuk gördüğümü de söyleyemeyeceğim.