Boş br zamanda eğlenmek için seyredilebilecek, hoş, fantastik bir film. Reese Witherspoon yapımcılığını yaptığı için küçük bir rolde de oynuyor ve bence filme renk katan unsurlardan biri olmuş.
Bu tarz modern masal öykülerini hep sevmişimdir.Konu itibariyle bizlere çok uzak olmasada,sıcak samimi yaklaşımı ile yer yer güldüren yer yer içimizi burkan güzel bir film.Birde tatlı hatun Christina Ricci oldumu başka bir güzel oluyor.Bu rol için biçilmiş kaftan.
Çok güzel,fantastik bir öykü.Christina Ricci´nin yanısıra Catherine OHara´nın performansını da çok beğendim.Sıkılmadan izleyebileceğiniz masalsı bir film.
Film yeterince güzeldi.. Fantastik filmlerden çok hoşlanmayanlar için bir şey diyemeyeceğim ama... Fantastik, romantik bir film... Konu olarak basit ama..
pushing daisies tadında bir film olmuş. ama bir şeyler eksik sanki. belki de eksik olan anna friel gibi bir oyuncudur. bütün bunlara rağmen hoş bir film izlenebilir 7/10
ben filmi james mcawoy oynadığı için izlemitm ve beklediğimi aldım diebilirim ama fransızca seslendirmeliydi ve altyazısı da çok ii deildi fakat arkadaşlarında dediği gibi eğlenceli bi film izlenebilir...
2 sene önce arkadaşımın DVD arşivinde keşfedip izlediğim ve çok beğendiğim bir Fantastik-Romantik-Komedi üçlemesi film. Komedi kısmı biraz az belki diyebilirim ama, romantizm öğesi oldukça yoğun. Film aslında güzelliğin ve insanlığın görünüşte değil, ruhun içinde olduğunu gösteren biraz da Dram tarafı basan bir yapım. Eşle/ kız arkadaşla bir akşam ufak atıştırmalıklar eşliğinde izlenebilecek derecede bir yapım.