film bir çok konudan harika bi film.benzerlerinden ayrılan oldukça fazla yanı var.klasik karete filmlerinden değil.ayrıca verdiği derslerde var.bence de kesinlikle izlenmeli diye düşünüyorum.
jet li özellikle hero dan sonra böyle filmler yapmaya başladığı için iyi olmuş. önceleri komedi aksiyon tarzı filmleride süper di ama öyle filmlerle karete, samuray, kungfu gibi unsurların birer sanat olduğunu muhteşem bi şekilde anlatıyor.
film gerçekten çok iyi yapılmış çok gzl bi film son 2 maç insanlığın büyüklüğünü gösteren bi maç olmuş herkese tavsiye ediyorum ben kör kızı çok beğendim hayran kaldım oyunculuklar çok çok iyi 1 yanlış ne kadar yanlışı getirip tekrar o yanlıştan sora yükselmeyi düzeltmeyi gösteren bi film...
bence jet li nin en iyi iki filminden biri.(diğeri de hero).duyduğuma göre jet li nin çekiceği son filmmiş.umarım yanlış duymuşumdur.özellikle de bu filmi izledikten sonra.gerçekten harika bir filmdi.herkes izlemeli.8/10
bence jetlı nın en yıı fılmı dıyebılrım hemen hemn butun fılmlerını ızledım ama bu gercekten guzeldı!sadece dovus oalarak degıl hayata bakıs olarak bırcok seyı ogretecek sıze!
Tek kelimeyle Harika.. Vizyondaki son gününde son seansını izledim. Heroya benziyo diye gitmemiştim ama alkası yok uçma sahneleri falan yok. Değişik olmuş. Diğer filmlerinden farklı. Bir insanın her anlamda olgunluğa erişmesini anlatıyo iyiki gitmişim herkese tavsiye ediyorum JET Lİ bir numara...