hapisci35
16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film iyidi jet li kendini her gecen gun geliştiriyor.heroyu sinemada izlemiştim ve muhteşemdi neyseki bunu sinemada izlememişim.hero daki senaryoyu arar oldum bu gidişlede daha cook ararim..
güzel bir film..konusu da iyi..öfkeyle kalkan zarala oturur sözünün doğruluğunu gösteriyor..elbette Hero kadar iyi bir hikayesi yok..hatta bazı kopuk noktalar bile var..fakat dövüş sahneleri çok çok iyi..jet-lee’nin sevdiğim üçüncü filmi..cehennem silahı-4/hero/korkusuz..diğer filmleri rezalet zaten..aksiyon konusunda amerikan filmlerine taş çıkartacak kadar iyi..
hollywood a karşı bu kadar ayakta duran bi sinema kültürü düşük bütçelerle çekilmiş muhteşem filmler .... Jet Li fazla söze gerek yok inanılmaz güzel bi film herkezin izlemesi gerek ... özellikle vurdulu kırdılı sevenler
jet li bize guzel solenler sunmaya devam ediyor..hero kadar olmasada bu film yasanmis hikayesiyle etkilemesini biliyor..her aninda guzel msjlar iceren seyirlik kaliteli bir yapim..biz almamiz gereken msjlari aldik peki ya ingilizler!!!!
harika bir jetli filmi efekler oldukca gercekcı ve konu ıle butunluk ıcınde uzakdogu duvus sewerler ıcın bu fılm biçilmiş kaftan ya gercekten cok basarılı bıryapıt ızlenmelı
müthişşşşşşşş bir film. sadece dövüş sahneleriyle değil,diyaloglarıyla da harika bir film... jet li tek başına filmi alıp götürüyo ve filmin alttan alta verdiği mesajlar çok dokunaklı...
danny the dog filmi ile sadece bir sporcu olmadığını ıspatlayan jet lee, bu filmi ile de göz doldurdu. bence müthiş. zaten karete filmleri hep ilgimi çekmiştir.