Korkusuz
4,4

haluk129
haluk129

14 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu filme 10 bile az kalır. harika bir film. kesinlikle izleyin derim. sonu mükemmel.
aslancan77
aslancan77

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
jet li varsa bir filmde zaten o filmin seyir zevkine doyulmaz..ki son dönemdeki dört beş filmi çok kaliteli vede iyi yapımlar...bende bayaı bir jet li fanatiğim tüm filmleri var bende arşivimde..bu filmdeki sahnelerde tekrar tekrar izlenebilcek sahneler..keşke yılda üç dört kere yapsa da izlesem yaa şöle güzel filmlerinden..:):)..
zeoss
zeoss

13 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
jet lee beklenenleri boşa çıkarmamış yine..her ne ne kadar One(tek) filmiyle bizi hayal kırıklığına uğratmış da olsa kır zincirleri ve bu filmle jet lee'ye eski performansına yeniden kavuşmuş gibi görünüyor...
bounburak
bounburak

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Aslında ben Jet linin dövüş tekniğine ve oyunculuğuna (masum çocuk bakışı, ben kendimi biliyorum felsefesi bakışı gibi) bayılan biri olarak çok fazla nesnel yorum yapamayabilirim ama ana hatlarıyla bakıldığında konu açısından standart "bir dersimiz var" konulu uzakdoğu filmi denebilse de; bu filmlerin üzerinde bir felsefe taşıdığını düşünüyorum. (bkz: kendini tanı) Tabiî ki odak noktası uzadoğu olunca kaçınılmaz olarak dövüş sanatları, verilmek istenen felsefeyi anlama yolu oluyor. İşte film bu. Dövüş sahneleriyse her yönden ustaca hazırlanmış. Bir arkadaş iplerden bahsetmiş. Haklı ama hangi uzakdoğu filminde yok ki... :) Şaka bir yana izlediğinizde bir şey kaybettirmeyecek ve geniş bir kitleye hitap edebilecek bir film. Kitle geniş zirâ, filmin konusundan felsefe koklamak isteyen felsefe, duygusallık yaşamak isteyen duygusallık, dövüş sanatlarının inceliklerini görmek isteyen de tam olarak istediğini alabilir. İyi seyirler...
Leonardd
Leonardd

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmdeki dersler gerçekten cok iyi.aslında birşeyide gösteriyor. > İyilerde kötüler kadar acımasız olsa dünyada kötü kalmazdı ..
m-salih85
m-salih85

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
işte tek kelimeyle mükemmel bir film.filmde insanoğlunun eksikliklerinden bazıları çok güzel dile getirilmiş.fazla söze de gerek yok zaten.gidin,alın, ne yapın edin izleyin.
srf-srf
srf-srf

3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Müthis bir film ben böle bana göre Jet Li nin en ii filmlerinden biri 10 üzerinden 10'luk film
emrahgm
emrahgm

12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bence mükemmel bir filmdi Jet Li hayranları kaçırmasın.
genc-fenerli85
genc-fenerli85

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Tek Kelime İle "" HARİKA ""
7duman7
7duman7

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film süper!heleki duygu yüklü bölüm filmin ikinci yarısını daha bi çekici kılıyo!bence hero hezimetinten sonraki en kral filmi!
denakkus
denakkus

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filim çok güzel izleyeceğinze pişman olmayacağınıza eminim
nykzanae
nykzanae

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
üstad jet li ye saygılar
arkasındaki kareograflarda diğer sahneleri tamamlamışalar
işte müthiş bi film bu sanatla uğraşan seven benim gibilere
mehmetertugrulduru
mehmetertugrulduru

6 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu filmden az önce geldim tek kelime ile harika usta nın çevirdigi en iyi film diyebilirim bir idol mutlaka seyredin...
rebelblood90
rebelblood90

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence jetlı nın en yıı fılmı dıyebılrım hemen hemn butun fılmlerını ızledım ama bu gercekten guzeldı!sadece dovus oalarak degıl hayata bakıs olarak bırcok seyı ogretecek sıze!
sheron-cs
sheron-cs

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Bencede dört dört'lük film ama gelecek program yazıyor ben 1 ay önce izledim üstelik orjinal di sadece alt yazıyı başka yerden indirdim nasıl iş anlamadım:S ama film süper