Kevin Costnerı ilk kez bu tarz bir rolde izledim oldukça da başarılı olmuş.Senaryo,işleyiş,oyunculuklar herşey başarılıydı daha önce izlemem gerektiğini anladığım oldukça etkileyici bir yapıt bence mr.brooks.8/10
Son zamanlarda izlediğim en iyi film kesinlikle.Tesadüfi olarak girdik ve vizyonda bu kadar sağlam filmin olmasına hayret ederek çıktık.Yorum yapmayacağım, gidin izleyin.Akıllıca bir senaryo+Silah patlamasında kullanılan ses efektinin yüksekliği fazlasıyla etkileyici...Şuanda vizyonun en iyi filmi kesinlikle
film iyi hoş da Mr. Brooksun herşeyi bilmesi, resimlerin dahi banka hesabında olduğunu çözmesi, resimleri çeken kişiyi ve avukatları yok ederek kızını aklaması vb saçmalık derecesinde karışık ve basit.Resimlerin orjinalinin bankada olduğunu fotorafçıyla ilk görüşmesinde anlaması, 3 kişiyi yokederek bir anda aklanması falan bu kadar basit bir kurguyla olamaz. 7/10
Baştan sona ilgiyle izlediğim , sürükleyici ve kaliteli bir yapım . Konu bütünlüğü , müzikleri ve Kevin Costner-William Hurt ikilisinin perfomansarı kusursuzdu :) . Sonundaki gereksiz 30 saniye olmasa , konu olarak biraz daha tatmin edici olsa veya değindiği bir türde sabit devam etse , başyapıt olurmuş :) . ancak bu haliyle de oldukça iyi . Seri katil filmlerinden hoşlananlara şiddetle önereceğim , kült statüsüne koyulabilecek bir film .. 10/8 .
Etkileyici ve dehşet verici bir filmdi. Sabırla seyredilmesi gerekiyor. Bazı izleyicilere sıkıcı gelebilir. Earle Brooks'un öldürme arzusuna neden olan şeyin ne olduğu ve sebep sonuç ilişkileri irdeleniyor. Başrollerinde oscar ödüllü oyuncuların olması filmin cazibe merkezi. Kevin Costner, Demi Moore(her ne kadar bu yapımda cılız bir oyunculuk sergilediysede), William Hurt gibi usta oyuncular ve gibi oscar ödüllü bir senarist var. Ama ne yazık ki aksiyonu olmadığı için pek bir gişe başarısı elde edemedi. 10 üzerinden 8.
kevin costner,william hurt ve demi moore'un başarılı oyunculukları için izlenmeye değer.costner ilk defa kötü bir rolde üstelik bir seri katili canlandırıyor.özgün bir film olmamasına rağmen yine de görülmeli.
Seri katil filmlerine yeni bir boyut kazandıran yapısıyla gayet başarılı bir yapım. Costnerın oyunculuğu da bir başka güzeldi. Senaryo biraz daha ilginçleşse klasik olabilirdi. Bu haliyle vasatı aşan bir gerilim. 7/10