Film başlar başlamaz aklıma ilk gelen 80li yılların pirana ve jaws filmleri oldu çünkü şablon aynı.Eski pirana filmlerindede belli bir dozda cinsellik vardı bu filmde aynı yolu takip etmiş.Konu basit ateşli gençlik,piranalar ve herzamanki gibi bir yere aptalça sıkışıp kalan bir tekne balıklara yem olmayı bekleyen insanlar.Ayrıca piranaların sahildeki kalabalığa saldırı sahnesi çok basit olmuş ama yinede insanı şaşırtan bir kaç sahne vardı.Filmin özeti bence piranalar, ateşli kızlar ve bol kan.Sıradan basit bir film olmuş.
Sıradan bir film olmaktan öteye gitmemiş. Kanlı sahneler son derece ayrıntılı şekilde gözler önüne serilmiş ve dehşet vericiydi. Buradaki görselliğe sözüm yok. Fakat filmde 3D teknolojisinin hiç kullanılamamış olmasının yanında kurguda da çok yerde mantık hatası vardı. Kısacası kalitesi düşük bir film olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Filmi dün akşam izledim..İlk yarı ile 2.yarı arasında dünya kadar fark var.Filme ara verildiğinde pek bi şey anlamıyorsunuz aslında..Fakat ikinci yarı da asıl olaylar başlıyor.cinselliğin ön planda tutulduğu bir film.ama yine de izlenebilir.etkileyici sahneleri var...Açıkcası daha güzel daha da dehşet,farklı bişeyler beklenebilirdi.
Film dehşet, izlerken kanınız donacak, yok böyle bir film emin olun,ben şahsen dondum kaldım. Korkunç bir film, bir film bu kadar korkunç olur zaten, daha da ötesi olmaz, Filmde emeği geçen herkesi bu sanat eseri için tek tek kutlarım, konu dehşet, animasyonlar dehşet, oyunculuklar dehşet, filmin kendisi zaten yeterince korkunç pirana olmasada olurmuş,piranalarda işte filme ufak bir renk katmış. Ben ne kadar şaka yapacağım adam varsa filmi kaçırmayın diyorum.Bilmem anlatabildim mi
1.5 saatlik filmin; 1 saati klasik amerikan gençliği saçmalıkları, son yarım saati efektlerle dolu bir film. Yapımcılar herhalde "biz çok iyi vahşet efektleri uygulayabiliyoruz, o halde bi film yapalım" diye yola çıkmışlar ve bundan pirim beklemişler. Evet efektlere diyecek yok lakin buna"film" diyecek halimizde yok. efektlere 9 geri kalan herşeye 0. Böl ikiye=4.5 hayırlı olsun
film kurgusal olarak her ne kadar daha önceki versiyonlarının benzer işleyişini taşıyacak olsada 3d olarak farklı bir seyir zevki sunucağa benziyor. bekleyip görelim
Arkadaşlar film tamamen para kaygısıyla çekilmiş.Neden para kaygısı;çünkü başta 3d ile seyircinin ilgisi çekilmek istenmiş ama 3d ile alakası yok,filmin 1.bölümü korku filmi değil tamamen porno vasfında çekilmiş,zaten filmin ilk bölümünde kişiler porno film çekmek için gölde tekeyle açılıyorlar ve uzun uzadıya izliyorsunuz,lezbiyen pornosu diyebiliriz,ancak 2. bölümde korku sahneleri başlıyorki onlarda filmi kurtarmıyor,tamamen rezilik.Korku filmi değilde (erotik demiyorum!!!) porno filmi g,b, olmuş,ama 3d değil.Ailenizle,kız arkadaşınızla kesinlikle gitmeyin,yüzünüz kıpkırmızı kesilebilir.
Piranalar hakkında onlarca filim yapıldığı için bu filme seks objeleri de eklenmiş ve kendilerince renklendirmişler. Evet bilindik bir konu (insanlara saldıran piranalar) ama işin içinde 3D girince filmi sevdim. ilk yarısında sadece bayanları izliyoruz ama ikinci bölüme geçtiğimizde o kanlı sahneler başlıyor ya gerçekten ülperiyorsunuz :)) şahsen gece seanslarına gitmeyin diyorum :))
bence süper bişey herzaman belgesellerden izlediğim kadarıyla bu piranalar millat önce var oldugu bahsedilen bir canlı türüdür buarada filmdeki birsahnede zaten gösteriyor mutlaka izlmeme gerekn bir film jawsıda bekliyoruz 3 boyutlu olarak
Nasıl olsa 3d diye izledim. Yanımda arkadaşlarda ilk defa 3d film izlemişlerdi. Bana 3d ile normal film arasında çok fark yok dediler. Bende onlara, bu filmi 3d gözü ile bakmayın dedim. Film ile ilgili şunu soleyeyim. 4/10
Bu aksam esim,bacanak ve baldiz ile gittim filmi ben tavsiye ettim guzel olur diye hem 3d var fakat neticede rezil oldum ve utandim film iyi kotu demiyorum igrenc seks filmi baskada birsey yok piranalar tamamen yesillik olsun filmde diye konulmus balikciklar filmin amaci sadece ve sadece 3D seks filmi cekmek gerisi sadace zaman doldurmak.Sakin ama sakin gitmeyin hatta internettende indirip izlemeyin pcnize yazikdir.Bilmem aciklayici oldu mu...
Geçen gün izledim sırf meraktan ve biraz da her erkek gibi kelly brook hatırana.Film baştan sona korkudan çok zevksiz komedi filmlerinden biri gibi 80,lerin B sınıfı korku filmlerinden olmuş bol göğüslü bol kanlı sadece zaman kaybı izlemek bir şey kazandırmaz izlememek de siz bilirsiniz yinede...
filmin ilk yarisi oldukca kotu cunku resmen film film degil porno izliyosunuz resmen sinemada.ikinci yarisina gelince tamamen vasat.soyle bir onerim olucak kesinlikle sevgiliyle gidilecek bi film degil arkadaslar.
yyav senelerdir aynı konu aynı muhabbet offf geldi...yazlık eğlence mekanları nufus artar para gelir ama insalların hayatı tehlikededir. ama ama ama sonra birkeç kişi ölür...sonra...ah jawsss bu filmlerin başını sen çektin. senin üstünede çıkamayacaklar.