orki56
22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle bu filmi yapanların beyinlerinde,bizim kullanmadığımız extra 1 bölüm olmalı.Hayalgücü denilen şeyin maximumda olduğu bir çalışma.İster istemez aklınıza Tim Burton we Corpes Bride geliyor ama bu film son yarım saatteki görsel bir şölene dönüşüyor.Beklediğimden çok daha iyi bir animasyon filmi izledim.Ayrıca dublaj konusuna da değinmek istiyorum.Filmleri orjinal seyretmeyi tercih ediyorum herzaman,ama bu filmde hakikaten çok iyi 1 iş çıkarmışlar.Filmin başındaBuz Devri 3 ün Türkçe fragmanını seyrettik ve onda bile koptuk,orada da çok iyi bir seslendirme yapmışlar..Bu işlerin eskisi gibi baştan sawma yapılmaması sewindirici.Son olarak çocuklarını bu filme götürmeyi düşünen anne-babalara bir daha düşünmelerini öneriyorum.Bu 1 animasyon filmi olabilir ama kesinlikle 7+ diyorum ben de,çocuklar için çok sert bir film.Mümkünse 3d izleyin,10/10
Eğer senaryo kitaba uygunsa animasyon olmasına kanıp da kesinlikle çocuklarınıza izletmeyin! Kitabı okuduğumda tüm çocukluk kabuslarım aklıma gelmişti... Yazarın hayal gücü inanılmaz geniş, izlemek için sabırsızlanıyorum.