Gündüz Nöbeti
    2,6
    Gündüz Nöbeti hakkında görüşlerin ?

dellandouv
    dellandouv

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    özel efektleri çok güzel, ancak senaryo biraz daha iyi olabilirmiş sanki, havada kalmış şeyler var gibi geldi bana..
    mcg55
    mcg55

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bence evinizde dvd keyfi yapın. Bir ara filmi bırakıp çıkasım geldi sinemadan. Zaman ve para kaybından başka birşey değil
    siorinos
    siorinos

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    İlk filme büyük beklentilerle gidip hayal kırıklığına uğramıştım. Ama böyle bir filmin devamı çekildiğine göre içinde bizim anlayamadığımız yüce bir anlam gizli :) .
    nehir-can87
    nehir-can87

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    görsel efektler güseldi.ama konu olarak pek bişey yok bir anlam çıkaramadım.ayrıntı çok ve bazıları abartılmış.rus bir film.tanıdık gelmiyor bize ilginç yani
    ilsalaron
    ilsalaron

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Ben bu filimin ilk versyonunu (Gece Nöbeti) geçen haftalarda DVD'de izledim, bu hafta ise üşenmedim ikinci versyonuna gittim (Gündüz Nöbeti). Şunu belirteyim, bu filmin her ikisinde aldığım izlenim tamamen bir hayal kırıklığı oldu. Zira bu iki filmede hem Rusya'da bir numara olduğu yazılıyordu, hem de aynı zamanda bu alanda (fantastik-bilim kurgu) bakımdan bir kült (!) film olacağı bu alanda yeni çığır açacağı belirtiliyordu. Bu filmin nesi ?kült? onu halen çözebilmiş değilim. Bırakın kült'lüğü film resmen bilinen bütün ABD kökenli fatastik-bilim kurgu tarzı filmler varsa bunların adeta bir kolajı (en çok ?Blade?, ?Underworld? ve zaman zaman ?Matrix? serileri baz alınmış, diğerleri de cabası), her sahneyi seyrettiğinizde bu sahneyi şu filmde görmüştüm diyebiliyorsunuz adeta. Tek fark Rusya'da geçmesi ve Rusça oluşu bence. Belki Ruslar için önemli film olabilir zira böyle bir filmin Rusya'da çevrilebileceğini yıllar önce hayal bile edemezlerdi, ancak aynı düşünceyi ben paylaşamıyorum bence resmen ?kof? bir film.
    cbndnz
    cbndnz

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    İlk seans olduğu için film tercih ettim.Özel bir sebebi yoktu izlememde.Ama yerinde bir tercih olduğunu daha filmin ilk dakikalarında hissettirmeye başladı.İnsanı adeta filme odaklıyor.Son derece başarılı bir yapım.
    yeryuzu628
    yeryuzu628

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    ilki biraz sıkıcı olsada güzel sahneleri var bu film ise tamamen zmn kaybı ilk filmdeki görsel anlamda güzel olan sahnelerden bir tane bile yok gerçekten kötü bir film
    arifay1980
    arifay1980

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    İlk film için söylüyorum kesinlikle mükemmeldi çok iyi bir konu işlenmişti bence özellikle filmde karanlık ortamın vediği rahatsızlık ismine yakışır düzeyde ve merak uyandırır şekildeyidi. Hele sonuyla iyi ile kötü ile kafaları karıştırması çok güzeldi bence. ikinci filmin sadece fragmanını izledim ama görsel efektleri ve aynı konunun devam ettiğinide düşünürsek bence gerçekten çok iyi bir film olacaktır. Tavsiye ederim.
    siyah60
    siyah60

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    filme daha gitmedin ama tavsiye üzerine gitmeyei yarın düşünüyoruz.

iyi bir seyir olmasını dilerim
    imircan
    imircan

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    filmi dün izledim hiç bir şey anlamadım tip tip şeyler oluyyor. ve akşam gece nöbeti cd sini alıp izledim ozaman bir şeyler anlaşılıyor. gündüz nöbeti birinci filme çok bağlı kalmş. kesinlikle sinemada izlenecek bir şey değil.
    maxijazz
    maxijazz

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Yarın filmi izlemeye gidicem.Umarım bu film için "Bir film izledim sanki" demem.Dünya sinemalarından çok güzel örnekler çıkıyor.
    Bu filminde güzel bir örnek olacağını hissediyorum.Sonuçta film ihtiyacı olanındır.
    gorky-1907
    gorky-1907

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    gece nöbeti filminin fragmanını ızlıyıp buyuk bı hevesle gıtmıstım ama hiç umdugum gıbı cıkmadı sonuc buyuk bı hayal krıklıgıydı dıyebılırım buyuzden gunduz nobetine de pek ılımlı bakmıyorum umarım daha iyi bi fılm cıkarabılmıslerdir
    tugcelik-hu
    tugcelik-hu

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    walla ben nightwatch ı izledim ve bence sıra dışı konusu ve efecktleriyle beğenimi aldı..bnce iyi bi film ve merak uyandırıcı.evet konusu zor anlaşılır olsada izlemeye değer.! merakla beklediğim daywatch da geldi.yuppi :D ben gitçem ve sinema severlere öneririm..
    emine1016
    emine1016

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    gece nobetini izlemiştim konusu çok ağır bir film izlerken kafanızın boş olmasına özen gösterirseniz iyi bir film olarak izleyebilirsiniz. gerçi gündüz nöbeti hakkında pek bir fikrim yok ama izlemek lazım
    valendom
    valendom

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    beğenen arkadaşlar anlamıyorum.bu filmde ele avuca gelir ne var ?ne konu çok iyi oturmuş,ne oyunculuklarda üst seviyelerde bir rol kabilyeti,ne de efektlerde bir doyum noktası yaşıyoruz.Acaba bu filmin amerikada gösterime girme nedeni amerikanın rusya ile aralarını düzeltmeye çalışmaları olabilir mi.malum bu aralar Amerikada bu film pek bi revaşta.izledim ve sanırım yoldaşlara bu filmden en fazla verbileceğim not 5 ... bugüne kadar izlediğim vasat filmlerden biri.Birde arkadaşlara övgüler yağdırarak izlettiğim içinde ayrıca utanıyorum :)