Gündüz Nöbeti
    2,6
    Gündüz Nöbeti hakkında görüşlerin ?

koala70
    koala70

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Gündüz nöbeti;Göz zevkimize hitap eden fantastik aksiyon dram tarzında bir yapım.Göze hoş gelen sahnelerin kullanıldığı Gündüz Nöbeti,karmaşık bir biyografiye sahip olsa da,etkileyici sahneleri,karakterlerin performansları açısında iyi bir macera olmuş.10/7
    uykusuzgeceler81
    uykusuzgeceler81

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    ben bu filmin ilkini seyrederken uyumuştum eminim ikinciside berbattır saçma sapan bi film yaa hatta iğrenç ötesi diyebilirim arşivlerde saklanmayacak bi film
    juvenileman
    juvenileman

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en saçma ve manasız bir film bu. filmi bitirmey bile tahamül edemedim
    divxtheworld
    divxtheworld

23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle mükemmel bir film. Filmin iyi anlaşılması için ilk filmin de izlenmesi gerekiyor. Doğrusu ruslardan bu kadarını beklemiyordum. İlk başta rus yapım diye önyargıyla yaklaştım filme ama 2 filmi de ard arda izledikten sonra büyük bir keyif aldım. İlginç bir senaryosu var. Herkese tavsiye ederim. 10/10
    olcay-akgul-1980
    olcay-akgul-1980

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Ben beğendim. Tabi oscarlık bi film değil, ama gerek çekim açıları gerekse kamera hareketleri filme akıcılık sağlamış. Fantastik ögeler filme yakışmış. Özellikle kızın arabayla binaya tırmandığı sahne etkileyici(abartılı olsa da). Ben eşimle izledim, ikimiz de beğendik. Çok beğendik demiyorum, ama beğendik :) 100 üzerinden 75 :)
    revix-2
    revix-2

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    gece nöbetini 1cd zar zor izledim
    gündüz nöbetinin fragmanına baktım süper görünüyor ama ilki gibi kötü olmasından çekiniyorum
    sellin-0
    sellin-0

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bence harikaydı,gerçekten çok beğendim.etkilendimde..sinemada izledim fakat dvd'sini alıp saklicam.
    irrriss
    irrriss

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Alternatifimiz olmadığı için izledik.mükemmel diyemeyeceğim,biraz sıkıcı.
    fatih164
    fatih164

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    pc oyunu gibi bi film .. gereksiz hemde çok gereksiz
    xalpay1968
    xalpay1968

berbat film
    eftiotifosi
    eftiotifosi

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    birincisi gibi berbat bir film Rusyada niye sinemanın gelişmediği belli böyle bir filme Rus matrixi falan diyorlarsa...
    xxdp
    xxdp

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    verdiğiniz her kuruşa yazık olur. çok sıkıcı bi film
    black-7
    black-7

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    "Yönetmen ve senarist Timur Bekmambetov'un bilim kurgu yazarı Sergei Lukyanenko'nun aynı adlı üçlemesinden sinemaya aktardığı ikinci film olan , 'Day Watch (Dnevnoi Dozor)' sanatsal görsel efektleri, muhteşem aksiyon sahneleri ve seyirciyi yerine mıhlayacak gerilimi ile ilk film olan 'Night Watch (Nochnoi Dozor)'u aratmıyor. 2004 yılı Temmuz ayında Rusya'da vizyona giren ve Sovyet sinema endüstrisinin gelmiş geçmiş en çok seyredilen filmlerinden biri olan Day Watch günümüz Moskovasında geçen bir gerilim aksiyon hikayesi. Karanlık ve aydınlık güçler arasındaki savaşı anlatarak giriş yapan birinci filmin devamı olan Day Watch uzun yıllar önce yapılan ateşkesin ardından karanlık güçlerin üstün gelebilme çabası ile güçleri yüksek olan aydınlıkları aralarına katmaya çalışmaları ile başlıyor." alıntıdır.
    daywalker-x
    daywalker-x

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Çok gereksiz bir filmdi.
    nka626060
    nka626060

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en berbat filmdi, sadece zaman kaybı demek yetmez...Böyle basit ve sıradan bir filmin sinemada gösterime girmesi bile beni şaşırttı.
    Notum 10/1....Aslında bu bile fazla....