6OK
6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Prenses Diana’nin ölümünün ardından gelişen kraliyet ailesi ile halkın bu kazaya bakış açısını anlatan bir film. Oscar adaylığı kazanan Helen Mirren’ın gösteri oldukça hoş. Bence Tony Blair’i canlandıran Michael Sheen göz ardı ediliyor. O da çok güzel oynamış.
degisikti sanki bi film gibi degildi... ama kesinlikle görülmeye deger,tony blairi oynayan eleman cok sevimliydi.. aslında soru bu film helen mirren a oscar ı getircek mi? bence getircek..
oyunculuk,senaryo,film,müzik...her şey çok güzeldi.1,5 saat kadar acımasız bir kraliçe izledikten sonra bile o kraliçenin gözlerinin dolması sizi etkileyebiliyor.helen mirren'ın altın küre'ye aday olduğunu hepimiz bilyoruz.ve bence diğer adaylardan çok iyi.en azından iki tane izledğimden.hala neden beğenildiğini anlamadığım volver'in penelope cruz'u ve en az the queen kadar beğenerek izlediğim little children'ın kate winslet'i helen mirren'ın yanında çok zayıf kalıyor.umarım mirren hem altın küre'yi alır,hem oscar'a aday olur.sonra da oscar'ı evine götürür.umuyorum...