M.Ö. 10.000
3,7

belmafsar
belmafsar

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ya ben bu filmde ing konuşmalara takıldım,çok sırıtmış..izlense de olur izlenmese de...
littlebocuk
littlebocuk

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
gorsel anlamda bir solen oldugu kesin: dinazorumsu yaratiklar, mamutlar, dev disli kaplanlar ve mukemmel misir goruntuleri. ama yinede cok birsey beklememeniz bence daha iyi olur cunku konu olarak biraz ic bayabilir. yani butun film boyunca guzel bir aksiyon sahnesi bekliyorsunuz ama o da en sonunda cokt a tatmin etmeyen bir sekilde...
tucheeeeeeee
tucheeeeeeee

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
biraz sıkıcı bi filmdi..
dark-hell21
dark-hell21

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film bi sürü hata doluydu.
1- kabilenin ing. konuşması tam bi hayal kırıklığıydı.
2- Buzul çağını yansıtmada çok başarısızdı.
3- buzul çağında Firavunların ne işi var anlamış değilim hangi arada konu oraya geldi belli değil
4- Aşkın işlenişi çok vasat olmuştu
5- Oyunculuk pek iyi değildi.
6- dönemin doğal ortamı pek iyi yansıtılamamış
7- Filmin sonundaki büyü filmin iyice saçmalamasına sebep olmuştu (bence)

Açıkçası vasat bi film gibi geldi bana 10/6
yasar88ant
yasar88ant

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
İzlemeseniz de olur diyorum.Kaybedecek birşeyiniz yok.Görsel efektler gayet iyi.Arkadaşlarla gidip sıkılmadan izlenebilecek bir film.6.5/10
huseyin-3479
huseyin-3479

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film fragmanında olduğu kadar etkileyici bir film değil ama boş zamanı olup ta değerlendirmek isteyenler için izlenebilcek bir film ayrıca tarih öncsei devrilere o devrin insanları yaşam tarzı hayvanlarına ilgi duyanlara tavsiye edilebilir.Ben 10/6 verdim.
Seyyah
Seyyah

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
bence fragmanları izleyince beklenti büyük oluo ama arkadaşın dediği gibi boş zaman için güzel 7/10
matrocq15
matrocq15

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmin gidişatı güzeldi.Fakat sonunda farklı bir şeylerin olacağını beklerken klasik bir son oldu...Daha iyi olabilirdi,yinede izlemeye değer...
bounburak
bounburak

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
İzler izlemez aklıma Apocalypto filmini getirern film. Tabii asla Apocalyptonun yanına bile yaklaşamaz. Yine de filmi beğendim diyebilirim. Bu tür filmleri izlemeyi sevenler bu filmi de sıkılmadan izlerler bence. Ben öyle yaptım. :) 7/10
firat1992905
firat1992905

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bugün izledim ve fena değildi diyebilirim. Fazla birşey beklemeden gitmek gerekiyor, öyle "2 saatim gitti, gitmez olaydım" falan demiyorum ama animasyonlar ve senaryo çok fazla tatmin etmedi beni, boş vakit varsa izlenebilir.
Murat B.
Murat B.

2 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Sonu mükemmel ama sonuna kadar katlanabilseniz. başı fena sıkıcı.
korsan
korsan

filme herkes kötü diyor bu noktada benim anlamadığım 8 puanı kim verdi
theozii
theozii

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
film ismine göre çok basit kalıyor. görsel efektleri fena değil. piramitlerin yapılışı, yaratıklar gayet başarılı. ama gitmezseniz de bişey kaybetmezsiniz. epilasyon ve makyaj 12 bin yıl önce bile varmış :)
denge383
denge383

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
fragmanını izleyince çok iyi bir film diyordum ama yanılmışım buna rağmen vakit geçirmek için izlenebilir
bislier
bislier

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
konusu biraz tarih, biraz fantastik, biraz epik, biraz aşk, biraz dram olsun derken "çorba" haline getirilmiş, görsel efektlerden başka hiçbirşey sunmayan vasat bir film.