Kenan T
1 değerlendirme
12 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Filmi önce cast olarak incelemek istiyorum. Filmde baş rollerden biri olan Evolet karakterini Camilla Belle yerine başa bir oyuncuya verebilirlerdi. Hatta vermeliydiler. Çünkü Evolet'in mavi gözlü olması gerektiği için kadına mavi lens takmışlar ve gözleri ucube gibi duruyor. Film hikayesi olarak da çok kopuk. Görsel animasyonlar orta seviyede ama kurgu berbat durumda. İzlemeseniz de olur.
kötü bir film.yani iyi ile kötü cok net ayırt edilmeye calısılmıs ama olmamıs.filmin sonu bana cok temelsiz geldi.yılın en kötü on filminden biri bu olmus listede o kadar degil ama inanılmaz eksikler var izlemeyenlere bu tarz olarak apokalipto yu öneririm
çok ilginç bir fikirden çok kötü sıradan bir konu seçilmiş üstelik kötü de işlenmiş. bu tür filmleri sevenler mel gibson dan 'apocalypto' yu izlesinler.çok daha iyi bir film. benzer konuları olsada işleyiş ve anlatım çok farklı.yönetmen eskiden çektiği filmlerini aratmış bu filmde ve başaramamış. izlemek size kalmış.benim pek hoşuma gitmedi.5/10
güzel vakit geçiriyosunuz izlerken ama eksik ve saçma noktaları var tabi hikaye güzel ama işleniş çok kötü yinede hoş bi vakit geçirmek istiyosanız izleyin..
çok vasat bi film ne olduğunu anlayamadığımız saçma sapan bi konusu var efektler yerli yerinde ama nereye kadar. apocalypto çok çok daha güzeldi.boşa vakit kaybı.yönetmenin adı filmi kurtarmaya yetmiyor.
Yapımda büyük bir oyunculuktan söz edilemez. Aksiyon olarak biraz boy göstersede duygusallık ve dram çok zayıf kalmış. Vatan kahramanı filmleri içinde adı geçmez bir yapıt(Apocalypto,Patriot,BraveHeart,Gladiator). Yine de geçmişe merak duyan ya da piramitlere ve nasıl yapıldığına dair merakı olanlar için oldukça iyi bir seçim olur. İyi seyirler...
yazık çok kısa olmuş film.konusu ve geçtiği zaman açısından bi çok şey eklenebilirmiş.apocalyto taklidi hikayesi pek ilginç değil.yine kaçırılan bi kabilenin kurtuluş mücadelesi.ama onun kadar gerçekçi değil.
Bu filmi pek beğenmedim.Apokalipto ile kıyaslandığı için şunu söyleyebilirim,her açıdan apokalipto daha iyi.Bu tür film çeken yönetmenlerin mel gibson kadar cesur davranması ve filmi anlattığı dönemin dilinde çekmesi gerek. Çünkü başka türlü inandırıcı olmuyor. Filmde karakterler çok yüzeysel hiç biri derinlemesine incelenmemiş.Sonunu da hayli ticari kaygıyla çekilmiş olduğundan saçma buldum.Ama yine de hep aynı tarz filmleri izlediğimiz bu dönemde değişik tarzı ile ilgi çekici.10/6
beğendiğim bir film...ses,kıyafet,effect,konunun işlendiği yer bakımından özene bezene hazırlanmış ve duygusalla birleştirilmiş bir film...izlemenizi tavsiye ederim.
yöneymen biraz korkakça davranmış. Kullandığı ögelerden hiç birine tam bir derinliğe dalarak seyirciyi içeri almamış. Belki eleştirileceğinden çekinmiş.Çünkü bunlardan herhangi birine ağırlık verseydi film ya appocalypto , Conan , Akrepp kral veya Kul gibi bir filme dönüşecekti. Çok az tadda mistizim , Biraz görsel efekt , az miktarda macera , kavga sahneleri bir iki tane . Yani ben bu filmin neresinden tutupta yazı yazayım bilemedim. Ancak yinede "bugün bi film seyradeyim , sarmazsa zaten de yapacak işlerim var " diyorsanız seyredin
Ya artık üstadın aynı tip filmleri kabak tadı vermeye başladı.Bazı şeyler çok kullanılır oldu...Seçilmiş kişi,kehanet, Godzilla, Kurtuluş Gününde olduğu gibi mutlaka maceranın içine sıkıştırılmış bir aşk hikayesi... Bu sefer üstat Amerikan milliyetçiliği yapamamış; yapamaz çünkü Amerika'nın tarihi o kadar eski değil. Genede türünün sayılı örneklerinden olduğu için seyredilebilir. Ama sadece seyredilebilir...