M.Ö. 10.000
3,7

economications
economications

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bir yönetmenine bakın derim eğer tereddütte kalırsanız güzel bir cevap olacaktır..
voltas
voltas

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin fragmanına ve ismine aldanıpta izledim. filmin tek özellilği m.ö. 10 000de geçmesi onun dışında hiçbir özelliği olmayan boş bir film.
baris8299
baris8299

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
Ercn kardeşime katılıyorum fazla detaya iniyor bazı arkadaşlar bende yorumlara baktığımda izlemiyeyim diyodum ama iykide gitmişim sıkılmadan izlenebilmesi en büyük artısı bazen ben başka filmmi izliyorum diyorum şu anda gidilebilicek en iyi film gidicekseniz bu filme gidin tic tic ismide ağzınıza sakız olur)))
theozii
theozii

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
film ismine göre çok basit kalıyor. görsel efektleri fena değil. piramitlerin yapılışı, yaratıklar gayet başarılı. ama gitmezseniz de bişey kaybetmezsiniz. epilasyon ve makyaj 12 bin yıl önce bile varmış :)
edebaligoktas
edebaligoktas

berbat bir film.film boyunca dalga geçtim sıkıntıdan bu kadar olamaz 10/4
fobian
fobian

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
kesinlik gidip izlenesi film. bu kadar kötü yorumu okuyunca bir çok kişi vazgeçiyordur eminim ama siz siz olun gidin ve görün kendi kararınızı kendiniz verin. zamanınızı sinemada film seyrederek geçirmek istiyorsanız oldukça güzel zaman geçireceksiniz emin olun.
mert-kayhan
mert-kayhan

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
sıkıcı bir film. reklamlarıyla film biraz şişirilmiş...
canerpicas
canerpicas

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bilmin ne oldugunu anlamayanlar galıba askı yasamamıslar
apocalyptoyu anımsattıgı dogru ama bu fılmde ınanclar ugruna yapılan bırcok seyı gosterıo bence cok ıyı bır fılm10/9
mebirdin
mebirdin

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
abramm a katılıyorum arkadaşlar az önce geldim filmden...gerçekten ama gerçekten çok gereksiz ve boş bir film olmuş..sadece kostüme ve efektlere önem verilmiş ki efekt diyince "Transformers" gibi bi filmi izleyen bu filmdeki efektlere biraz hakaret edebilir :) :) resmen copy paste yapıp insan çoğaltmışlar..görselliğe önem verelim derken seneryo yerlerde sürünmüş..ayrıca milattan önce 10.000 gibi bir zaman içerisinde süper ingilizce konuşulması filmin mantık hatası kurbanı olmaktanda çıkamıyor..halbuki "apocalypto" anlatılmak istenen çağı tüm yalınlığıyla anlatmıştı...yani kısaca ben hiç beğenmedim ve tahminimce birçok izşeyicide aynı notu verecektir..!
bislier
bislier

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
konusu biraz tarih, biraz fantastik, biraz epik, biraz aşk, biraz dram olsun derken "çorba" haline getirilmiş, görsel efektlerden başka hiçbirşey sunmayan vasat bir film.
freemaniac
freemaniac

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar saçmalamayın. m.ö 10000 yılının resmi dilini bilen var mı içinizde. ne konuşacaklar(türkçe mi).
truvada da, gladatörede'de ing. konuşuluyordu resmi dilleri ingilizcemiydi. saçmalık sizinkisi de.
kemaleser36
kemaleser36

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
adamlar 5 sayfa senaryoyla fılm cekmısler.film kotuydu bence,pişman oldum gıttıgıme ama baskada gıdılecek fılm yoktu vızyonda.ikinci yarı biraz hareketlendı film ama genel olarak anca idare eder denılebilir
cemsen61
cemsen61

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim gerçekten güzel bir film ama M.Ö 10.000 yılını gerçekçi olarak yansıtamamışlar.Eskiye ait bazı bilgileri olan arkadaşlar için kafa karıştıracak bir film. 10/7
fatihkcpck
fatihkcpck

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
uzun zamandır bu tür bi film yapılmadı...beklentimin üzerindeydi..ben bir gün etkisinde kaldım:) bence ufak ayrıntılara takılmayın ..çok keyifli..10/10
lucifer2121
lucifer2121

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
fragman ve afişelerin yine bir tür oyununa geldik.çoğu sahnesi çok ama çok saçmaydı.puan vermek gerekirse on üzerinden 6 :)