Ercn kardeşime katılıyorum fazla detaya iniyor bazı arkadaşlar bende yorumlara baktığımda izlemiyeyim diyodum ama iykide gitmişim sıkılmadan izlenebilmesi en büyük artısı bazen ben başka filmmi izliyorum diyorum şu anda gidilebilicek en iyi film gidicekseniz bu filme gidin tic tic ismide ağzınıza sakız olur)))
film ismine göre çok basit kalıyor. görsel efektleri fena değil. piramitlerin yapılışı, yaratıklar gayet başarılı. ama gitmezseniz de bişey kaybetmezsiniz. epilasyon ve makyaj 12 bin yıl önce bile varmış :)
kesinlik gidip izlenesi film. bu kadar kötü yorumu okuyunca bir çok kişi vazgeçiyordur eminim ama siz siz olun gidin ve görün kendi kararınızı kendiniz verin. zamanınızı sinemada film seyrederek geçirmek istiyorsanız oldukça güzel zaman geçireceksiniz emin olun.
bilmin ne oldugunu anlamayanlar galıba askı yasamamıslar apocalyptoyu anımsattıgı dogru ama bu fılmde ınanclar ugruna yapılan bırcok seyı gosterıo bence cok ıyı bır fılm10/9
abramm a katılıyorum arkadaşlar az önce geldim filmden...gerçekten ama gerçekten çok gereksiz ve boş bir film olmuş..sadece kostüme ve efektlere önem verilmiş ki efekt diyince "Transformers" gibi bi filmi izleyen bu filmdeki efektlere biraz hakaret edebilir :) :) resmen copy paste yapıp insan çoğaltmışlar..görselliğe önem verelim derken seneryo yerlerde sürünmüş..ayrıca milattan önce 10.000 gibi bir zaman içerisinde süper ingilizce konuşulması filmin mantık hatası kurbanı olmaktanda çıkamıyor..halbuki "apocalypto" anlatılmak istenen çağı tüm yalınlığıyla anlatmıştı...yani kısaca ben hiç beğenmedim ve tahminimce birçok izşeyicide aynı notu verecektir..!
konusu biraz tarih, biraz fantastik, biraz epik, biraz aşk, biraz dram olsun derken "çorba" haline getirilmiş, görsel efektlerden başka hiçbirşey sunmayan vasat bir film.
arkadaşlar saçmalamayın. m.ö 10000 yılının resmi dilini bilen var mı içinizde. ne konuşacaklar(türkçe mi). truvada da, gladatörede'de ing. konuşuluyordu resmi dilleri ingilizcemiydi. saçmalık sizinkisi de.
adamlar 5 sayfa senaryoyla fılm cekmısler.film kotuydu bence,pişman oldum gıttıgıme ama baskada gıdılecek fılm yoktu vızyonda.ikinci yarı biraz hareketlendı film ama genel olarak anca idare eder denılebilir
filmi bugün izledim gerçekten güzel bir film ama M.Ö 10.000 yılını gerçekçi olarak yansıtamamışlar.Eskiye ait bazı bilgileri olan arkadaşlar için kafa karıştıracak bir film. 10/7
uzun zamandır bu tür bi film yapılmadı...beklentimin üzerindeydi..ben bir gün etkisinde kaldım:) bence ufak ayrıntılara takılmayın ..çok keyifli..10/10