Ben pek animasyon filmleri izleyen biri değilim ancak benim için Red Kit bir klasik insanı hakikaten bu film yirmi yıl öncesine götürüyor. Bu sefer Red Kit çevreci olmuş ve ağızında otu (!) bırakmış. Volkan Severcan ve Peker Açıkkalın’ın Avarel ve Joe Dalton’u seslendirmeleri olağanüstü, Red Kit’i tanıdık bir ses seslendirseydi daha başarılı olurdu. Bu animasyon büyük küçük bence herkese hitap ediyor. Kaçırmayın.
Eh..Milyonlarca insanın sevgilisi,çocukluk kahramanı Red Kit,(Lucky Luke - Şanslı Luke)yepyeni bir filmle geri döndü,ben de kaçırmadım tabii..Filmde yeni çağa uygun bir dolu şey var.Yorumu yazmadan önce bu eğlenceli detayları belirtmek istiyorum:* Red Kit’in,kötü adamlarımızdan biriyle beraber saklanan Daltonlar’ı bulmak için girdiği barda kavga çıkınca barmenin verdiği komut ve ayaküstü bir Casablanca parodisi : 'Tekrar çal Sam!'* Daha filmin ilk başlarındaki uzun kaçış sahnesi üzerine New York semalarında faytonla süzülen Daltonlar ve fonda çalan Beethowen’ın 9. senfonisi.* Yine filmin başlarındaki uzun kaçış sahnesinde Joe Dalton’un önde cam duran bir yolu drift atarak dönmesi.Evet,faytonla!* Kızılderililerin iletişim amacıyla çıkardığı dumanlardan birinin '@' şeklinde olması.* Kızılderili şovunda adamın birinin çıkıp yerli dansını yapması ve televizyondan gelen görüntüleri olduğu gibi yansıtması.Neyse.Şimdi film hakkındaki kısa yorumuma başlayayım.Bir kere çizgiromanın tıpatıp aynısı değil.Ayrıca kitaptaki gibi insanların suratlarının rendi,duygularına göre değişiyor.Yani sıradışı bir şekilde film hem kitaba sadık kalmış,hem de benzemiyor.Bunu başarıp bizi çocukluğumuza götürmesi de apayrı bir mesele.İzleyebilir,eski günleri hatırlayabilirsiniz.Tabii mükemmel espriler ve Red Kit’in bildiğimiz şarkısının yeni nesil versiyonu için de izlenebilir.10/7
Güzel bir yapım.Yanlız adamlar şunu yaparak müthiş bir fikir sergilemişler.Yeni Teknoloji Shrekde filan gördüğümüz Gibi Aşırı 3 boyutlu film değilde red kiti bildiğimiz teknikle yapmışlar bu da güzel bir faktör.
'aytek.ustundag' adlı arkadaşın ağzına sağlık. Her dediğine yürekten katılıyorum, hislerime tercüman olmuş resmen. Nefret ettim filmden, yarıda çıktım! Sadece Red-Kit müzikleri olmasa iyi; Red-KitXDaltonlar kapışmasının o raconu, o asaleti de yok. Ayrıca Türkçe seslendirmeler beni adeta iğrendirdi çünkü ben çocukluğumun yani 94-98’lerin Red-Kit ve Daltonlar seslendirmelerine alışığım, doğal olarak da bu seslendirmeyi yadırgadım. Ve en büyük sitemim beyazperde izleyicilerine. Yahu nasıl oldu da buna 8 küsur verdiniz? Ona güvenerek gittim, sonuç: Koca bir hayal kırıklığı! 10 üzerinden -1!not: Değerli beyazperde izleyicileri: Lütfen bize orta okul ve lisede öğretilen matematik kurallarını hatırlayarak not verelim. 10 üzerinden 5 veriyorsanız '5/10' diye yazılır. '10/5' diye bir şey olmaz.
bazı sahneler çok uzatılmış gerçi zaten daha çok çocukların izlediği bir film olduğundan dolayı onlar da bunun farkında değiller zaten. güzel bir filmdi. ben güldüm .tavsiye ediyorum. ayrıca joe'u peker açıkalın seslendirmiş beklediğim kadar başarılı değildi.
televizyond gösterilen çizgi filmi sinemaya sunmaları güzel olmuş fakat gerektiği gibi değil daha güzel olabilirdi ama genede seslendirmeler çok güzel yapmışlar.tavsiye etmem ama izlerkende sıkılacaksınız diye bir olay olmuycaktır.ve bu film bana göre macera olmuş
Red Kit beni çocukluğuma götürdü.Kızımla birlikte izledik filmi. Joe Dalton'un seslendirmesi çok güzel olmuş.Yediden yetmişe herkesin izlemesi gereken bir animasyon Red Kit. İyi seyirler. Murat K.