Creyk-van
23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ben izledim ama beğenmedim çok uğraştmı ama olmadı artık hep böle filimler ypmya çalışıyolar hep filimleri ti’ye alan ama beceremiyolar bir tek korkunç bir film serisi güzel oldu gerisi hep saçma ve çok abartı ve filim çok sıkıcıydı bence insanı sıkıyo çok saçma ti’ye alıcaz diye iyice abartıyolar ozmnda kötü ouyo bence ama tabiki herkesin kendi düşüncesi umarım bu tarzda iyi bi filim yapabilirler yakın gelecekte.....
Film gerçekten oldukça eğlenceli neden bu kadar az puan almış anlamıyorum.Bundan çok çok daha kötü filmler hatta daha seyredilmeden sırf oyuncularına bakıp oylanıyo!!Tabi film içinde dalga geçilen filmleri daha önce izlemediyseniz esprilerden anlamayabilirsiniz!!Sanırım bir çok kişi bu yüzden filmi komik bulmuyor.Mesela filmin bir sahnesinde Polly Gelince filmiyle dalga geçiliyor.Filmi birlikte izlediğim yiğenim bu filmi daha önce izlemediği için bu sahneyi iğrenç buldu ama ben çok eğlendim!!iyi vakit geçirmek ve gülmek için kesinlikle seyredin derim..
Film boyunca pek güldüğüm söylenemez ama oldukça komik birkaç sahnesi de vardı tabii. Genel olarak vasat bir komedi filmi. Boş zamanlarda izlenebilir. 5/10
arkadaslar,’’korkunc 1 film’’ in yapımcıları artık bu filme basladı.gercekten cok igrec ve cok komık 1 film.korkunc 1 filmin papucunu kısa zamanda dama atar.
SÜPerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir filmdi. arkadaşlarla bir araya gelrek izledik ve acayip keyif aldık gülmekten kırıldık. espiriler anlayana gayet güzel. aynı scary movie de olduğu gibi bazı filmlerle dalga geçiyor.ve bunu çok iyi bir biçimde yapıyor. Scary Movie tarzı filmleri beğenenler için ideal bir Konedi! Mutlaka izleyin derim!
ya filimi bence fazla kötü buluyosunuz hocam bence gayet başarılı sadece espiriler biraz abartılı ama o şişman kadının dansına ben gümedim diyen warsa helal olsun derim yani bence kız arkadaşınızla izleyip baya eylenebileceğiniz bir filim :d saygılar...