Merak ettiğim ama izlemeye çekindiğim bir filmdi. Merakıma dayanamayıp, işkence sahnelerinde gözümü kapatarak izledim. Değişik bir konu, gerilim had safhada, fikir edinmek için izlenebilir..
otel sadece bir yığın doğrama ve çıplak sahne içermesi iç çekilmiş br fil bence başka bir olay yok kim olduğu binmeyen adamlar o mezbahandeden hiç fkı olmayan ağzına kadar vücut paçları olan yerde kesim yapıyor işte olay bu! halbuki biz bu konuda daha kaç film syretmiştik ve kaç tanesi otelden daha başarılıydı hatırlamıyorum. 10/3
Quentin Tarantino ve Takashi Miikeye yeni bir film konusu tavsiye ediyorum..Bu tür filmler neden çekilir ve bu tür filmleri izlemek,bazı insanlara neden ve nasıl bir zevk verir..Eminim bu konunun çekildiği film akademi tarafından da ayakta alkışlanacak ve filmi oscara boğacaktır..O filmden de hiç hoşlanmamıştım ama bu filmi izledikten sonra canım şiddetle iklimler çekiyor..
Böylesine berbat ötesi film nasıl olur da 7 puan toplar ben gerilim,vahşet hastası biriyim ama otel acayip baydı 2. de 1 kadar berbat.konusunda mantıksızlık hatsafhada.organ mafyaları bile böyle yöntemler yapmıyordur.
tarantino güzel çekmiş filmi ama çok fazla kan sahnesi var. içim kaldırmadı bazı sahneleri bakamadım. hele o ayakların bileklerden kopuş sahnesi :S güzel film gene de 10 üzerinden 8 verdim.
Aile ortamında izlenemeyecek kadar erotik ve şiddet sahneleri içeriyor.Bu yüzden dikkat.Filmin kalitesine gelince fena değil.Vermeye çalıştığı mesaj önemli.İhtiras ve zevkin sınırlarını zorlayan insanların yaptığı vahşet anlatılıyor.Fimlde bazı olaylar arasından geçişte kopukluklar var.Çok akıcı değil.ama izlenebilir.Ben 7 puan verdimbu filme.
Bu film sadece içinde şiddet ve erotizm barındıran bir film değil.İzlerken önyargılıysanız eğer filmin verdiği mesajı anlamakta zorluk çekeceksiniz.Filmde insanların nasıl canavarlaştığını,tatmin olabilmek için insanların neye dönüştüğünü harikulade anlatan bir film bana göre.