Sıkı Aynasızlar
    3,8
    Sıkı Aynasızlar hakkında görüşlerin ?

can-sahinler
    can-sahinler

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    süper bi film hem aksiyonu hem komediyi iyi yansıtmış.herkese tavsiye ederim
    orki56
    orki56

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Shaun Of The Dead in kadrosu war nerdeyse bu filmde yönetmen dahil.Gerek Amerkan filmlerini ti ye alışı we gerekse çekimdeki geçişler ile çok eğlenceli 1 film.Tahmin edemeyeceğiniz 1 biçimde dewam ediyor hikaye,we hiç beklenmeyen sahneler war,böylesine eğlenceli 1 şey beklemiyordum işin açıkçası,Shaun Of The Dead i sewdiyseniz,bunu da seweceksiniz fazlasi ile,değişik 1 film görmek isteyenlere..8/10
    kruvasan
    kruvasan

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Die Hard 4 ile birlikte bu sene izlediğim en iyi film. Mutlaka izleyin
    4thejustic3
    4thejustic3

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bnce sacma bi filmdi biras gereksiz :D sıkıldım yani
    bylaw
    bylaw

3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Gayet hoş ve güzel bir film izleyin filmde asla ne olacağını kestirmeyi düşünmeyin bulamazsınız heran herşey olabilir :) 10/8
    wolkiwolki
    wolkiwolki

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    They’re Bad Boys.They’re Die Hard.They’re Lethal Weapons.They’re...Hot Fuzz :))Kahkahalarla güldürmüyor belki, aksiyondan da öldürmüyor...Ama gayet başarılı bir İngiliz filmi.Kurgusu çok iyi ve geyik bence :))) 'Harcı alem' olmuş aksiyon filmleriyle dalga geçen, tipik İngiliz mizahıyla dolu zevkli bir film bence. Filmin sonundaki aksiyon sahnesi hem doyurucu hem de komik bence :)))Rahatlıkla izleneceği kanaatindeyim...
    girlofevil
    girlofevil

25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel benim için 10luk bi film
    sugarly-2
    sugarly-2

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    gayet eğlenceli bir film...bazı yerler çok saçma da olsa hoş yani...
    omar9979
    omar9979

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    gayet guzel bır filmdi bence ingilizleri okadarda kötülemeye gerek yok eglenceli,sıkmayan cok guldurmeyen ama mızahıda oldurmeyen bır fılm herkese tavsıye olunur.
    efsanekrk
    efsanekrk

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    İngilizlerin iyi film yapamayacağını bir kez daha kanıtlamış olan film...Ne gülderecek kadar komik ne de kara mizah.. İzlenmeyecekler listesinde ilk 20 ye girer...
    turkl82
    turkl82

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Shaun of the Dead ekibi, bu sefer daha bi güzel iş çıkarmış... Gerçekten harika bir film 10/10
    rafi-78
    rafi-78

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten güzel 1 flim.ölüm sahneleride güzel.izlemeye değer.
    desiredesire
    desiredesire

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar gerçekten izlenmeye değer hoşça vakit geçirebileceğiniz,arkadaşların dediği gibi en gerildiğiniz anda süper bi espri patlatarak sizi güldüren klasik amerikan komedi filmlerinden bayağı farklı olan bu filmi kaçırmayın derim
    beck31
    beck31

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    en basit anlarda ve en siradan sahnelerde bile korku gerilim filmlerindeki efektleri kullanarak, tam cidden gerildigini dusundugunuz anda espiriyi hic beklemediginiz anda yapistirarak katilmaniza sebep olabilecek bir film. sonlarina dogru biraz fazla uzadigini soyleyebiliriz. bircok filme gonderme iceriyor, filmleri bilmiyorsaniz sinemadaki gulenlerin arasinda abuk abuk bakar hale gelebiliyorsunuz.Cok ama cok basarili buldum.
    banayardim
    banayardim

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    izlediğim en boş beleş film. paranızla satın alamayacağınız şeyler vardır ya bu da onlardan. paranızla hiç satın alamıyorsunuz