Açıkcası bir iki sahne dışında güldüğümü pek hatırlamıyorum. Kısacası komik bulmadım. Senaryo ise kelimenin tek anlamıyla vasat... Aksiyon açısından bakarsak gerçekten hareketlilik üst seviyede ama bence senaryonun vasatlığı aksiyonu öldürmüş. Ben beğenmedim...
Bencede Filim çok iyiydi. Özellikle Met kurşun sıktığı sahne. Hangisi olduğunu söylemiyorum izlemiyenlere kötülük yapmış olmayalım sonra. Bittim doğrusu bu sahneye...
fil genel olarak güseldi.yani en azından sıkmadı.fakat şunu söyleyebilirim ki ben filmde gülecek hiç bişey bulamadım.yok komedi çok iiydi güldüm filan yazan arkadaşlar neye gülmüşler anlamadım.ben sadece danny'nin çitlerden atlayışına güldüm o kadar.aksiyon sahneleri çekimler gayet güseldi.keyif alınabilecek bir film:)
Ingiliz lerin sıkıcı yanı burası degil bence ingilizlerden bahsederke bbc tayfasından bahsediyoruz ,hatırlayanlara 'coupling' derim... Bu filmde cok hos ve zekice bence.
Shaun of the Dead ekibinin yaptığı yine çok başarılı bir 'ti’ye alma' filmi. Shaun of the Dead’en çok daha başarılı. Özellikle Bad Boys, Keanu Reeves’in oynadığı başarılı polisiye filme (ismi aklımda değil şimdi), Seri Katil filmlerine, tarikat inanışlarına göndermelerle dolu. İlk yarıda zaman zaman sıkılsam da filmin ikinci yarısında çok eğlendim. Filmin tek husursuz eden tarafı zaman zaman filmin klip havasında çok hızlı ilerlemesi oldu.
Muhteşem muhteşem muhteşem.... Bu adamların mizahı etkileyici ayrıca gene kafalar uçuyor, bu konuda da yaratıcılar shaun of the dead kadar başarılı bir film var karşımızda alkışlar bu üçlüye frost-pegg-wright ayrıca kadrodaki süper oyunculara paddy considine, bill nighy , timothy dalton , jim broadbent, martin freeman , Steve coogan ...
işte film budur. hem komedi hem aksiyon. filmi izlerken hiç sıkılmıyorsunuz. değişik ve farklı. gülmekten yarıldığınız bir anda ekrana kana bulanmış vücutlar çıkıyor. gerçekten başarılı bir yapım. son zamanlarda izlediğim filmlerden sonra ilaç gibi geldi.. kesinlikle izleyin..
gerçekten harika bir film. Güzel bir konusu var. Gerçekten komik ve aksiyon dolu bir film. İzlerken şaşırıyorsunuz konusuna. Keyifle izlenebilecek bir film. Herkese tavsiye ediyorum. 10/10
shaun of the dead gibi eglenceli degil malesef yer yer sıkıldımda ama yinede izleniyor action sahneleri türe uyma tiye alma iyide türe göre uzun biraz belki ondan sıkıyor 6/10