Sıkı Aynasızlar
    3,8
    Sıkı Aynasızlar hakkında görüşlerin ?

samed-766
    samed-766

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    böyle basit filmlerde bu puanı alıyosa bizim nmilletimiz harbiden flimden anlamıyo!!
    dedemdedi
    dedemdedi

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    bazı yerleri çok cıvık olsada güzeldi eğlendiriyor.
    mcesh
    mcesh

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    ewt ilk 30 dk falan sıkabilir bu ikilinin ilk filmi daha eğlenceliydi ama bence bu filmde eğlenceli bir filmdi.10/8.ama özellikle dvd den seyretmenizi tavsiye ederim çünkü kamera arkası görüntüleri gayet eğlenceli ve ek ozellikler fazla.
    olgun-hakan
    olgun-hakan

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    açıkçası izlemeyi düşünmemeiştim ama izledikten sonra niye bu kadar beklemişim dedim tamam çok özelliği yok ama eğlenmek istiyorsanız gayet eğlenceli ve olumsuz yorumlara katılmıyorum bence seyredip tadını çıkartın...7 yi kesinlikle hak ediyor..
    screaming-nac
    screaming-nac

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    sıradan sıkıcı başlayan vasat olarak devam eden sonlara doğru biraz komedi ile kurtaran boş vakitlerinizi boşça değernlendirmek için bir film 7,5 i hak etmediğini düşünüyorum benim puanım 6
    unal-celikdemir
    unal-celikdemir

9 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    filmin komedi tarzının ön plana çıktığı bölümler hosuma gitti onun dısında çatısma bolumlerı çok saçma ve gusel deildi ama bu film sayesınde ingiltere de de 18 yas sınırlaması olduğunu oğrendım.
    volkanick
    volkanick

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
    yer yer komik ama izlemeseniz de olur.içinde hayatınızda iz bırakabilecek hiç bir şey yok..ve gereksiz bir uzunluğu var filmin..
    by-bloody
    by-bloody

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    acayip güzel duygu karmaşası içersinde izlenen bi film diğer amerikan komedileri gibi değil tamamen farklı herkezin izlemesi gerek
    amyw
    amyw

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    süper bir film az önce 2. kez izledim.Gerzek bir komedi filmi kesinlikle değil. Ouyncular gerçekten iyi..özellikle filmdeki ölüm sahnelerinin iğrenç olması ayrı bir hoşluk katmış:)Senaryoyu yazanlardan biri başroldeki polisimiz aynı zamanda ."Simon Pegg"
    Kesinlikle tavsiye ederim..
    "Shaun of the dead"'i de seyretmediyseniz daha fazla beklemeden seyredin derim...
    slayer-dw
    slayer-dw

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Mükemmel bir film kesinlikle izlenmeli 10 puan verdim. Aksiyon ve komedi süper işlenmiş..
    umarman-tr
    umarman-tr

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Çok eğlenceli bir filmdi:) Sandford kasabası halkı cidden harikaydı:))
    kaptanoglu1979
    kaptanoglu1979

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyla mükemmel bir film. Sadece oyuncu kadrosu için bile izlenebilir. Çünkü yan rollerdeki bir çok oyuncu ingiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. İngiliz komedilerinin düzeyini severim. (benny Hill hariç) Belden aşağı espiriler yoktur. Ailece izleyebilirsiniz. Amerikan ucuz, düzeysiz komedilerini izleyeceğimize bu tip İngiliz komedilerini tercih edelim bence... 10/10
    batuhat
    batuhat

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    hayatımda islediğim en saçma, gereksiz filmlerden biriydi..
    tam anlamıyla zaman kaybı..
    1/10
    tmnt92
    tmnt92

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Filmle ilgili eleştirime,afişinde yer alan,çok hoş bir cümleyi söyleyerek başlamak istiyorum: 'They are Bad Boys.They are Die Hards.They are Lethal Weapons.':)Öyle bir film yapacaksınız ki,hem güldürecek,hem hareketli olacak.Hem entellektüel bir başyapıt olacak,hem de Amerika’nın toplumsal yapısıyla dalgasını geçip insanları güldürecek.Hem ünsüz oyuncular yer alacak,hem yönetmenin 2 filmiyle kazandığı saygıyı yerle bir etmeyecek.Bu işe girecek tek yönetmen,Shaun ile NY’lu insanların doğal ilişkilerini ve içlerindeki benliklerini perdeye yansıtırken bizi birden bir zombi filmine götürüveren Edgar Wright.E,iş tehlikeli işte.Ama buna rağmen,tanınmamış oyuncular öyle bir iş çıkarıyor ki,çeneniz neredeyse yere düşüyor ve ağzınız kulaklarınızda salondan ayrılıyorsunuz.Tamamen tuhaf bir film,WrighT’ın diğer filmleri gibi--ayrıca tüm bu riskli işleri de başardığını söylersem abartmış mı olurum?Puanı kesinlikle 10/9.Bu arada,Edgar Wright’ın yeni projesi bir Marvel uyarlaması.Bu senenin sonunda vizyona girecek Ant Man.Marvel’ın bir kaç çılgın yazar-çizerinin elinden çıkma bu çizgiroman,aksiyon korku kisvesi altında,absürd bir komedi.Benim için müjdeli haber,yine başyapıt bekliyoruz:)
    enesanbar
    enesanbar

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Çok güzel filmdi, eğlenceliydi. Yanlız bi iki yeri saçmaydı ama izlenmeye değer bir film. Güldüğüm yerler de oldu. 10/8