Sıkı Aynasızlar
    3,8
    Sıkı Aynasızlar hakkında görüşlerin ?

colic-p
    colic-p

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    öyle göklere çıkarılacak bir film değil ama eğlenceli zaman geçirmek isterseniz izleyin derim can sıkıcı tarafı yok hele son yarım saat çok iyi çekilmiş aksiyon sahneleri var ben beğendim ama senaryo veya kurgudur falan aramayın popcorn filmi diğer bir değişle zaman geçirmek için ideal bir film. Puanım:7/10
    esersezer
    esersezer

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Bu filme 4-5 den fazla puan veren izleyicilerin film zevklerinden şüphe ederim. Bu film komedi mi? Hayır! Cinayet mi? Hayır! Gerilim mi? O da Hayır! Ne olduğu belli olmayan, sıradan, basit bir film. Vallahi de billahide harcadığınız zamana yazık.
    khaleesi
    khaleesi

15 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    işte böyle filmlere bayılıyorum.hem komedi hem aksiyon,daha nolsun (= hiç sıkılmadım izlerken
    vva1
    vva1

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Kesinlikle orjinal bir film.. 8/10
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Komik ve eğlendirici fakat süresi biraz fazla uzun gibi.Bir de DVDden izlerken altyazı takibi zorunda kalmak filmden alınan keyfi azaltabilir.Dublajlı versiyonunu da izlemek lazım aslında.
    white-black1988
    white-black1988

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    özellikle o sanford ta geri dönüş sahnesi atın üstünde braveheart gibi beni bitirdi..:))
    Erengy
    Erengy

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Bu film izlediğim en komik filmlerden biri. Başlangıcı, tamam sıkıcı ama sonu bayağı komedilerden çok daha fazlasını sunuyor. Aldığı puana bakmayın, hakettiği 9/10.
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    son derece kaliteliydi diyebilirim.simon pegg ve ekibi gerçekten matrak insanlar,güzel bir polisiye-aksiyon parodisi yapmışlar.sıkılmadan,eğlenerek izleyebileceğiniz bir film.bir solukta bitirdim.
    mertoglu34
    mertoglu34

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
    komedi mi? değil... aksiyon mu değil...
    özetle ne olduğu belli olmayan bir film.
    boş zamanlarınızda seyredebileceğiniz
    garip bir film. 4/10
    jamesbond-2
    jamesbond-2

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Çok hoşuma gitti film ve hiç bitmesini istemedim.Olaylar çok güzel kurgulanmış ilk başlarda kurgusu basit gibi gelsede ortalara doğru gizemli bir hal alıyor ve sonunda da insanı kesinlikle çok şaşırtıyor.Komediyi de iyi harmanlamışlar ve fazlasıyla yeterli sayıda espri mevcut filmde.Kısacası senaryo,oyunculuk,aksiyon,komedi,gizem hepsi yeteri kadar var ve ayrıca yönetmen de çok iyi bir iş çıkarmış filmde;klasik filmlerde olanların aksine sahne geçişleri,bağlatılar ve filmin bazı yerleri ustalık kokuyor.Ve bence son olarakta bu puandan kesinlikle fazlasını hak ediyor.Benim notum ve herkese izlemesini öneririm 9/10.
    alpkizilay
    alpkizilay

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bence güzel bir film aksiyon komedi garip laylar örgüsü filin puanı bence daha yüksek olmalıydı
    techtonic-329
    techtonic-329

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    dostlarım film çok komik doya doya gülersiniz filmin özellikle kurgusunu sevdim simon peggin bir taşınma sahnesi var hiç bir şey yok ama kurgu ile güldürüyor...
    1983gs
    1983gs

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    çok değişik bir film benim çok hoşuma gitti yanii bazı sahneleri kötü olsada film idare eder izleyin derim...
    gr-2003
    gr-2003

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Kısaca:
    Bu filmi ya seversiniz ya sevmezsiniz..

Kendine has bir komedi tarzı var filmin ve bence gayet hoş; en azından farklı! Senaryo da iyi kurgulanmış..

Bu arada filmin imdb puanı 8/10..
    xyster7
    xyster7

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    sürekli izleyip izlememek arasında kararsız kaldığım bir filmdi. daha önce izlemeliymişim. filmde bir kere yaratıcılık üst düzey. ortalarında acaba sonu da filmin gidişatı kadar iyi mi diye düşünmüştüm, basit bir sonu olması kaygılandırmıştı ama gerçekten harika toparlayıp bitirmişler. bu film için cıvıktı, abuktu, sabuktu gibi benzetmeler yapılmamalı bence çünkü bu film için içinde olması gereken öğeler bunlar ama zaten herşey ayarında ve güzeldi. 8/10