anthony hopkins'i ekranda görüpte içi kıpır kıpır olmayan varmıdır acaba bence yoktur çünkü bu adam çok iyi bir oyuncu ve bu filmde güzel bir film izleyin
Filmi izlerken hem endişelendim,hem mutlu oldum,hem gözlerim doldu,hem güldüm.Çok sade,sıcak,samimi bir film.Hayat üzerine bir film izlemek istiyorsanız kesinlikle izleyin.
arkadaşlar film gerçekten güzel ama güzel olandan başka ne var derseniz Anthony Hopkinsin eşi benzeri olmayan oyunculuğu. Hopkins için bu filme gidilir sakın kaçırmayın
Gerçek hayat hikayesinden sinemaya uyarlanmış mükemmel bir başyapıt.Arkadaşlarımın da dediği gibi,film boyunca yaşlı adama birşeyler olucak hissi uyandırıyor.Efsane adamı canlandıran oyuncuyuda çok iyi seçmişler.Sona doğru heyecan biraz daha fazla artıyor.Sende imkansızı başarmak istiyorsan,ümidin kırıksa,izle bu filmi derim..Ama aralarda geçen hopknsin sözlerine çok dikkat et derim..Bence kaçırılmaz bir film.