Crank
    Crank hakkında görüşlerin ?

erdiizbul
    erdiizbul

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    fılm gercekten cok ılgınc ben bole fılm ızlememıstım konusu karısık ama surukleyıcı bır fılm yanı ızlenebılır hos bı fılm
    Actor-Ums
    Actor-Ums

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    gayet güzel aksiyon-macera nın filmin her karesinde kendini hissettrdiği sürikleyici bir film.
    madam-curie
    madam-curie

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    çok beğendim, çok eğlenceli bir film.
    Filmde tempo hiç düşmüyor.
    nicolas3923
    nicolas3923

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Jason statham tek başına filmi sırtlayıp götürütor.Bence herkes izlemeli
    16thilletyus
    16thilletyus

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    filmi gerçekten beğenerek ve eğlenerek izledim.gerçekten hoş filmdi.tavsiye ederim
    arsev17
    arsev17

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Boş bir film, izleseniz de olur izlemeseniz de. Aldığı puan çok fazla. Vakit geçirmek için biraz da eğlencelik sıradan bir film. Kafamı yormayayım vakit geçsin diyorsanız izleyin.
    selenyildiz1992
    selenyildiz1992

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    açıkçası bu kadar iyi beklemiyodum süper olmuş kesinlikle tavsiye ediyorumm
    widmark-2
    widmark-2

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Statham ın en iyi filmi, şaşırtıcı bir senaryo, özgün bir film hele espriler yok mu hahaha
    mustynet3
    mustynet3

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    tam bir komedi izleyin bence süper bir film asla pes etmemekte filmin öğretici yanı 10/9
    beck31
    beck31

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    süper, aşmış bir film., uzun zamandır izlediğim en iyi filmlerden birisi diyebilirim, ilginç bir senaryo, çok farklı çekim teknikleri, süper bir soundtrack, jason stathamın herzamanki karizmatikliği ile 87 dakika su gibi akıp gitti.
    wolkiwolki
    wolkiwolki

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Filmin konusunu, izlemeden önce birkaç arkadaştan duymuştum ve hiç ilgimi çekmemişti...Filme ön yargıyla başladım ve gerçekten çok basit bir konuya, kurguya sahip.Ancak şurası da bir gerçek ki çok sürükleyici bir film.Kamera açıları, sahne geçişleri mükemmel.Bunu söylediğime inanamıyorum ama kesinlikle tavsiye edilecek bir film.Çok eğlenceli ve sürükleyici.İnanılmaz derece akıcı bir film :)))
    atakanozruh
    atakanozruh

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    İlk saniyesinden son saniyesine kadar hiç düşmeyen bir tempo ve dur durak bilmeyen bir aksiyon-komedi. Belki de bu türün fazla meraklısı olmadığım için bana pek başarılı gelmedi. Aşırı derecede abartılı sahneler var. Gerçekçilik kavramını hiçe saymışlar. Bu enteresan konu abartılmadan ve dozunda kullanılsaydı daha başarılı bir yapım ortaya çıkabilirdi. Yine de filmin düşmeyen temposu için 6/10 veriyorum.
    ugoop-54
    ugoop-54

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    amy smartın pazar sahnesi bence günümüz kıslarını en iyi şekilde özetliyooo istemem yan cebime koy hesabı ::)) Bence film eğlencelik 10 üzerinden 5
    furkicanosakaro
    furkicanosakaro

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Harbi kolpa film. Ben tatile çıktığımda izledim. İzlerken eğlendim ama bana birşey kazandırmadı.İzlemeseniz de olur.Hiçbirşey kaybetmezsiniz yani.
    darklake
    darklake

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Jason Stathom dan Transporter 1 den sonra çektiği en saçmma kötü hatta vasat sayılacak bi film... aldıı puanında gerçekten layık olmayan bi film bu film için 8,2 çok fazla en fazlasından 6 olması lazımdı ...:@sırf bu yüzden..2/10