katıksız aksiyon.neden kurgu veya senaryo bekleniyor bu tarz filmlerden anlamıyorum,çünkü olmayacağını bilmeniz gerek veya hiç olmazsa olmadığını görünce de şaşırmamanız gerek.zaten bir buçuk saat olan crank beğenenlere 15 dakika gibi gelmiştir eminim.kendi adıma sıkılmadan izledim,eğlenceli ve komik sahneler boldu,hızlı ve sürükleyici bir yapım.konusuna da ilgi çekici denebilir.jason statham zaten her zaman olduğu gibi çok iyi bu role ondan başka hiç kimseyi düşünemiyorum.dediğim gibi eğer kaliteli salt aksiyon izlemek istiyorsanız crank tam size göre.çok sanatsal şeyler beklemeyin tabii ki.
izlediğim kötü filimlerden biriydi doğrusu.gerektiğinden fazla kan ve abartı aksiyon içeren bir filim olmuş.filimin başından sonuna kadar olucak sahneleri tahmin edebiliyorsunuz.buda filimin cazibesini abartıyor.bence izlenmemesi kayıp olmaz burada aldığı puanıda hak etmediğini söyleyebilirim...
kötü yorumlara aldanıpta izlememezlik etmeyin arkadaşlar belki bikaç yeri saçma göreceksinizdir ama aksiyon tarzını sevenlerre şiddetle tavsiye ederim....mutlaka izleyin
aksiyonu bir an bile olsun durmayan bir film. çok orjinal sahneleri var.ben filmin sonunu çok beğendim. aksiyon filmlerinden ve jason dan hoşlanıyorsanız bu filmi mutlaka izleyin.orjinal bir konusu vardı. sizde hiç durmayın bu filmi izleyin. adrenaliniz bol olsun.
Hani bazı filmler için "aksyonun hiç durmadığı bir film" tanımlaması yapılır işte bu tanımlama Crank'in üstüne cuk diye oturuyor :). Konu itibariyle saçma gelebilir ama aksyon arıyanlar için en başta gelmesi gereken seçimlerden biri.
Jason Statham mükemmel bir oyuncu bence filmlerinin tamamına yakınını izledim.bu filmde aksiyon severler için güzel bir film mümkünse bu filmi izlerken aile ortamında izlemeyin:)
Film bir başlıyor nefes alıyorsunuz bittiğinde bırakıyorsunuz_! abartı bir yana gerçekten film tempolu bir aksiyon... fakat gereksiz bir iki sahne resmen yorumların hepsinin kötü olmasına sebep olmuş_! bence kesin izleyin. 8/10