Crank
    Crank hakkında görüşlerin ?

mafiaboy1988
    mafiaboy1988

26 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Filmin en güzel sahnesi Final sahnesi gerçekten iyi düşünülmüş. 10/8
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

21 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    katıksız aksiyon.neden kurgu veya senaryo bekleniyor bu tarz filmlerden anlamıyorum,çünkü olmayacağını bilmeniz gerek veya hiç olmazsa olmadığını görünce de şaşırmamanız gerek.zaten bir buçuk saat olan crank beğenenlere 15 dakika gibi gelmiştir eminim.kendi adıma sıkılmadan izledim,eğlenceli ve komik sahneler boldu,hızlı ve sürükleyici bir yapım.konusuna da ilgi çekici denebilir.jason statham zaten her zaman olduğu gibi çok iyi bu role ondan başka hiç kimseyi düşünemiyorum.dediğim gibi eğer kaliteli salt aksiyon izlemek istiyorsanız crank tam size göre.çok sanatsal şeyler beklemeyin tabii ki.
    muzur6
    muzur6

9 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    izlediğim kötü filimlerden biriydi doğrusu.gerektiğinden fazla kan ve abartı aksiyon içeren bir filim olmuş.filimin başından sonuna kadar olucak sahneleri tahmin edebiliyorsunuz.buda filimin cazibesini abartıyor.bence izlenmemesi kayıp olmaz burada aldığı puanıda hak etmediğini söyleyebilirim...
    karakulah
    karakulah

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
    farklı bir aksiyon..ve farklı bir bakış açısı..konu iyi fakat senaryo ve kurgu sıfır..ailecek izlenmez..bence değmez..
    ass-ker
    ass-ker

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    10*10 başka söze gerek yok.NOT:bu filmi herkesin bünyesi kaldırmaz .çocuklar izlemesin.biraz maynak olmak lazım yanii...
    mustafa7479
    mustafa7479

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    kötü yorumlara aldanıpta izlememezlik etmeyin arkadaşlar belki bikaç yeri saçma göreceksinizdir ama aksiyon tarzını sevenlerre şiddetle tavsiye ederim....mutlaka izleyin
    gskaltay
    gskaltay

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    süper bir film izlenmeli...
    cansubabacan11
    cansubabacan11

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Mantık aranmadan ızlenmesı lazım. Aksyonu dopdolu ayrıca Jason statham cok basarılı.Aksyon filmlerinin yeni adamı.
    batuhat
    batuhat

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Budur abicim,
    saçma film dediğin budur..

çekim hatalarıyla, mantık hatalarıyla dolu zaman geçtikçe keşke başlamaz olaydım dedirten film..

müzikleri idare ederdi sadece gerisi fos..
    2/10
    enesnail
    enesnail

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    aksiyonu bir an bile olsun durmayan bir film. çok orjinal sahneleri var.ben filmin sonunu çok beğendim. aksiyon filmlerinden ve jason dan hoşlanıyorsanız bu filmi mutlaka izleyin.orjinal bir konusu vardı. sizde hiç durmayın bu filmi izleyin. adrenaliniz bol olsun.
    maunkaplama
    maunkaplama

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Hani bazı filmler için "aksyonun hiç durmadığı bir film" tanımlaması yapılır işte bu tanımlama Crank'in üstüne cuk diye oturuyor :). Konu itibariyle saçma gelebilir ama aksyon arıyanlar için en başta gelmesi gereken seçimlerden biri.
    sunshine-erda
    sunshine-erda

8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    kesinlikle güzel bi film.. filmin sonunda kahramanımızın ölmesi filmi daha realist yapmış.. başarılı bi yapıt olmuş..
    cagatayzencir
    cagatayzencir

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Jason Statham mükemmel bir oyuncu bence filmlerinin tamamına yakınını izledim.bu filmde aksiyon severler için güzel bir film mümkünse bu filmi izlerken aile ortamında izlemeyin:)
    fth-tlh
    fth-tlh

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Film bir başlıyor nefes alıyorsunuz bittiğinde bırakıyorsunuz_! abartı bir yana gerçekten film tempolu bir aksiyon... fakat gereksiz bir iki sahne resmen yorumların hepsinin kötü olmasına sebep olmuş_! bence kesin izleyin. 8/10
    esersezer
    esersezer

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Bir de eğer aileniz, çocuklarınız ile seyretmek istiyorsanız, kesinlikle uzak durmanız gereken bir film. Kesinlikle...