sari_23
8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Umarım buraLara da uğrar bu beLgeseL.her haLiyle karizmatik bir adam Cohen.inanıLmaz bir sese ve şarkı sözü yazma yeteneğine sahip.en kısa zamanda izlemek isterim...
Belgesel tadında ilerlemiyor olsada, Cohenin harika söz yazarlığındaki altyapısı, muhteşem konukları ve özellikle bu harika konukların muhteşem Cohen şarkıları yorumlamaları için izlenebilir kanısındayım.7/10
beklentilerimi hiç bir şekilde karşılamayan bir film olmuş. leonard cohen’le ilgili bilmediğim şeyler öğreneceğimi, hayatının gizli kalmış yönlerine erişebileceğimi düşünerek aldım biletimi. 10 gün heyecanla bekledim ama sonunda sadece bir leonard cohen tribute konseri izledim. en azından nick cave’e iki şarkı verilmiş olması bir teselliydi ama leonard cohen’e dair çok da yeni bir şeyler bulamadım filmde. hatta çevremden aldığım yorumlara göre kimsenin bulamadığını düşünüyorum. daha fazla cohen röportajı olmalıydı,daha ilginç şeylere değinilmeliydi. başka sanatçılarla yapılan röportajlar da daha kapsamlı olmalıydı kanımca. leonard cohen’i seviyorum,o benim için çok özel,onun müziğinden çok etkilendim dışında pek bir şey söylememiş zaten kimse. bir konser dvd’si izlemek gibi bir amacınız olsa beklentilerinizi fazlaca karşılayan bir dvd olurdu ama amaç bir belgesel izlemekse öncelikle formatta çok büyük problemler olduğu göz ardı edilmemeli. her şeyden önce I’m your man bir belgesel değil.söz konusu olan insan leonard cohen olduğu için ortada çok büyük bir ayıp olduğunu düşünüyorum.