mümekemmel bir filmdi bence sinemada izleme fırsatı bulamadım evde izledim eminimki sinemada izlemek daha farklı ve zevkli olurdu ama yinede aynı tadı aldığıma inanıyorum. filmin atraksiyonlu sahnelerinin başlamasıyla kanımın donduğunu söylemeliyim gerçekten izlenilesi filmlerden. ben arşivime yeni bir film daha ekledim
gerçekten müthiş bi film.. izlenmeyi hakediyor.. bu dünyanın kötülerin dünyası olduğunu çok iyi vurgulayan bi yapım.. uzun süre etkisinden kurtulamadım yanlız biraz daha uzatabilirlerdi çok kısa olmuş
insanlık dersi, annenin fedakarlığı süper aktarılmış. dram yönü daha ağır basan bir film. hiç kimseye güvenme dostun bile olsa hele ki sadece güzelliğe hiç kanma:)
film senaryo bakımından gerçekten çok iyi.filmin yönetmenide senoryosuda joby harolda ait.senoryonun muhteşem olmasının yanı sıra yönetmenlik koltuguna ilk kez oturmuş olması ve yönetmenlik deneyiminin pek olmadıgı belli oluyor.filmi zaten jessica alba götürmüş diyebiliriz.ancak jessica albayı fazla kötü rollerde görmeye alışık degiliz dogrusu.film biraz kısa olmuş gibi.bazı şeyleri daha net anlatabilirdi diye düşünüyorum.ama kesinlikle izlemeye degecek bi film ve iyi bir oyu hak ediyor.
bu filmi ilk sinemada izledim sonra da dvd de izledim kesinlikle sıkıcı değil bir annenin özverisi ve sevgilinin nasıl yalancı olabileceğini anlatan film yönetmenin ilk deneyimi olmasına rağmen güzell