tarhansimsek
19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok hoş. Söylendiği gibi 6 da kalacak bir film değil. Puanı yerinde bir film. İzleyin seveceksiniz. En azından hangi saatte izlerseniz izleyin size izleme hazzı veriyorsa budur demek lazım. Son zamnlarda tekrara düşen romamtik/komedi bunalımında kurtulmak için iyi bir şans. 8
Yeni izledim ve filme başlamdan önce Lindsay Lohan2dan dolayı önyargım vardı " acaba göstermelik bir filmmi yada sırf o izlensin diye çekilen avsat bir filmmi" diye ^^
Ama izledikten sonra şans konusunu yeniden kavramama yardımcı oldu , 8 / 10 izleyin derim ;) ;) ;)
lindsay lohana hayran ettirebilecek hos seyirlik guzel bir film..ozellikle sansin el degistirdigi sahneler sacma olsada film icin iyi bir baglayici nokta olmus..izlenesi...
fragmanını islediimde güse gibi gözüktü,aldım. ama gercekten sacma bi film klsaiq bos ameriqan romatiq komedisi. lindsay sanki rolüne pek oturmamış ama elinden geleni yapmış,samaire çok şeker olmuş, mcfly uçurmuş...ama çok şey beklenicek bi film diil ki 8.4 puan neyine bu filmin yane:S:S
Belki izledikten 1 ay sonra aklıma bile gelmeyecek bir film ama izlemesi oldukça eğlenceliydi..Abartılı şeyler vardı doğru ama komedi filmlerinde hep olan bi şey bu.. Lindsay ve Chris hoş bi çift olmuş.. Romantik komedi standartları içinde başarılı sayılabilecek bir film bence..
fazla söylenicek birşey yok aslında klasik bir romantik komedi.verilen puan bana göre filime göre fazla ama genede boş zamanınızı değerlendirebileceğiniz tatli bir filim.ama çok büyük şeyler beklemeyin...
lindsay artık öle filmlerde oynamasa onun için daha ii olucak ama başka film türlerinede yakışmaz(mesela korku fln).film güseldi bazı yerlerinde güldm ama konu çok akıcı deil...izleme isteği kişiye kalmış