JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
16 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Amerikan İç Savaşı döneminde geçen,özellikle sonu itibariyle ilginç bir western gerilimi.İlk saniyesinde başlayan kedi-fare kovalamacasının bağlandığı yer biraz tuhaf ama teknik olarak bir kusuru yok.Merak duygusu çok üst seviyelerde değil belki ancak daha çok televizyon dizilerinde çalışmış David Von Ancken'in uzun süresine rağmen filmini izletmeyi başardığını söylemek mümkün.Liam Neeson daha aksiyon yıldızlığına terfi etmeden yer almıştı bu filmde,şimdiki gibi devam ediyor.Ama Pierce Brosnan'ın özellikle filmin başında ormanda donmak üzere olduğu sahnelerdeki filmi de aşan oyunculuğunu gördükten sonra kariyerinde James Bond prangasından kurtulamadığı için oynayamadığı nice role mi üzüleyim,yoksa James Bond sayesinde oynadığı filmlere mi sevineyim bilemiyorum açıkçası.