Ben bu filmi Kurgu, Senaryo ve oyunculuklar açısından başarılı bulduğumu söylemeliyim. Özellikle Ryan Phillipe ve Chris Cooper adeta döktürüyorlar. Ancak, film aksiyon ve gerilimle tansiyonu yükselteceğine, sadece gelişmeleri anlatmayı (adeta bir Roman gibi) tercih ediyor ve bu da filmin temposunu olağanüstü düşürüyor. Filmin sonunda ise Kötü Kahramanımız Cooper'ın çok kolay (!) yakalanabilmesi adeta hiçbir mücadele olmaması da filmin en gülünç (!) yanı diyebilirim. Sonuç, film vasatın biraz üstünde ancak izlenebilir.
yansıtsal bir film olmasına rağmen oldukça sıkıcı işleyen bir konuydu rölativitide de tekniksel açıdan da tatmin edici öğeler yoktu pek aksiyon ve gerilim sahneleri de olduğunu söyleyemeyeceğim ben sıkıldım gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa peşinen söyleyeyim ''sıkıcı''
oldukça güzel bir film. sıkılmadan izlenilebiliyor. laura linney role yakışmış. bütün casting kusursuz. bazı noktalarda açıklama yetersiz final de biraz havada kalmış gibi... 9/10
çok iyi bir filmdi.oscar alması da gerekirdi.çünkü casusluk filmde çok iyi yapılmış ve chris cooper filmde çok iyi bir ihanetçi rolüne sahip.ayrıca ryan philippe yerine colin farrell yada Tobey Maquıre kullanılabilirdi.
Bir insan ne kadar dinden bahsederse o kadar tehlikelidir.Bu tezi tamamen doğrulayan bir film.Her dinde aynı şeyler oluyor demekki.Mutlaka izleyin derim.Kurgu çok iyi olmuş.Daha ne diyeyim.
güzel ama daha çok belgesel gibi.ajanı nasıl yakaladıklarını ihanet edenin başına ne geleceğini anlatmak ister gibi bir senaryo. Ajanın neden bunu yaptığına bir açıklama yok.Kişilik bozukluğu olan birinin sadece bunu yapabileceğini ima etmeye çalışmışlar.Normal bir sağlıklı amerikalı bunu yapmaz gibi düşündürüp kendi toplumunu rahatlatmak ve halkı etkilemek için yazılmış bir senaryo.Eminim gerçekte başka durumlar vardır.Oyunculuk gayet iyi.Ama çok çok özel bir yanı yok.Biraz yavaş Ama bu casusluk da böyle bir şeydir.Polisiye değil her an aksiyon olsun. ama yinede izlenebilir bir film.