İçindeki Yabancı
    4,1
    İçindeki Yabancı hakkında görüşlerin ?

memolee17
    memolee17

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    film gerçekten tam jodie foster lik. zirve yapmış bu yaşa rağmen. film fazla özgün değil evet; ama jodie foster in kattığı hava bunu telafi ediyor. ses efektleri süper.
    oya-sever
    oya-sever

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    filmin sonunda çalan şarkıyı bilen varmı acaba? slow bir şarkıydı ve bir bayan söylüyordu. bulabilmek için uğraştım ama olmadı :(
    ilkerbalmuk

tamara hadi gidelim...
    hafize-2005
    hafize-2005

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    valla sırf jodie üçün izlenir bence... ben yanıma arkadaş bulabilirsem mutlaka gidicem :D
    Nuri Sabuncu
    Nuri Sabuncu

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Peki filmin iyi olması olası değil midir? Yoksa olasılıksız mı? ;)
    nava-vaner
    nava-vaner

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    sadece fragmanini izlemek yeterliymis acikcasi ben pek begenmedim..
    tadimlik bi intikam oykusu.
    tamamen intikam isterseniz the boondock saints verelim ??
    Arda Alanlı
    Arda Alanlı

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bence bu yılın en iyi filmlerinden oyunculuk ve senaryo mükemmele teğet en önemlisi ise filmin içinize dokunabilmesi
    gyanova
    gyanova

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    zaman zaman tıkanma noktasına gelsede bence son derece ince mesajlar veren insanın içinde biryerlere dokunan bir film.ifadeleri gerçekten beğendim .izlenmeli diye düşünüyorum
    ilsalaron
    ilsalaron

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Film çok başarılı bir dram-gerilim. Son zamanlarda oyunculuğuna hayran kaldığım Jodie Foster film boyunca beni mest etti, bu performansıyla Oscar'ı zorlayabilir. ?Hustle and Flow? filminde ilk defa izleme olanağı bulduğum Terence Howard, her oynadığı film sonrası perfomansını artıyor bana göre bu filmde de rolünü hakkını fazlasıyla vermiş. Film ilk on beş dakikası (yani o tuneldeki olaylar olup iki sevgili hastaneye gidene kadar ki sahne) biraz hızlıca ve çok fazla ?background? verilmeden yürüyor, ancak özellikle Erica karakteri hastaneden taburcu olduktan sonra film bence asıl ivmesini kazanıyor, işte o andan sonra müthiş bir filmle karşı karşıya kalıyoruz. Jodie Foster oscarlık performansı için kaçırılmaması gereken bir film.
    tmnt92
    tmnt92

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Jodie Foster’a aksiyon hakikaten yakışıyor.Filmi henüz izlemedim,ama her şey olumlu..
    zignecgs
    zignecgs

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Contact'ı unutamıyorum.ben jodie foster'ı bilim-kurgu filmlerinde seyretmek istiyorum ben Eleanor Arroway'imi geri istiyorum.
    sonerdkc07
    sonerdkc07

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    sinemada yeni izledim.Değişik bir dram filmi,başrolde jodie foster oynayınca filme kötü demek olmaz tabi.Kurgusu güzel.Ama dram tarzı sevmeyenler izlerse sıkılabilirler!!Ben dram filmlerini sevmediğim için sıkılmadım desem yalan olur.Sinemada izlenmesede olur.Ama mutlaka izlenmeli bir şekilde,en azından jodie foster için..10 üzerinden 7,5 veriyorum.Böyle bir puan olmasa da...
    polair
    polair

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    çok değişik kalitede ve harika kurgulanmış ama abartmamak lazım foster ın performansı güzel bence
    spiritolibero
    spiritolibero

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    jodie foster,panik odası ve uçuş planını bile izlemeye değer kıldı..yani bir filmde onun adının geçmesi sinema salonuna girmek için yeterli bi sebep:))ama umarım ,brave one,jodie foster la sınırlı kalmaz:)