İçindeki Yabancı
    4,1
    İçindeki Yabancı hakkında görüşlerin ?

fanatik87
    fanatik87

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    ben de gittim filme tabi ilk başta önyargılarım vardı ama bence çok güzel bi film olmuş judie foster ın oyunculuğu filmin konusu süperdi
    pennales
    pennales

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    alt yazılı mı_?
    esracankurtcankurt
    esracankurtcankurt

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    çok değişik bir film olmuş. filme girmeden önce daha değişik birşey bekliyordum ama girdikten sonra enteresan bir filmle karşılaştım.ama şunu demeliyim bu enterasanlık hoş yönde bence gidilmesi gereken bir film!
    igargin
    igargin

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Filmi çok beğendim. Zaten Bir jodie Foster hayranıyımdır. Bu filimde hayranlığım daha da arttı.
    Filmi izlerken, kendi içimde biriken kinleri ve kızgınlıklarıda attığımı hissettim. Kötülerin cezası verilmeli. Sebepsiz yere adam öldüren kötülerinde sonu ölüm olmalı. Bravo Hollywood a , Baravo tüm filme emeği geçenlere. İnsan psikolojisini çok iyi bilen bir senarist tarafından yazıldığı aşikar...
    begum-say
    begum-say

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten çok güsel bi filimdi sahnneleri de güseldi bnce gitmelisiniz :)
    calexcale
    calexcale

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    ilk sahneleri özellikle beni çok etkiledi.hiç tanımadığınız insanların yaşantınızı nasıl değiştirdiğini ve değişen psikolojiyi aktaran izlenilebilir bir film,bence...
    sepiac
    sepiac

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    film için söylecenecek tek söz süperr özellikle sonu,korkuların insanı ne hale getridğini çok güzel anlatan bir film tebrik edebilirim :)
    emptyness-2
    emptyness-2

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Başarılı bir psikolojik dram.Konu her insanın başına gelebilecek kadar güncel ve Jodie Foster, mükemmel oyunculuğu ile sizi o psikolojinin içine çekiyor .Filmdeki geçişler son derece akıcı.Bitirilen bir mutluluk nasıl hatırlandıkça insanı bitirir ve bir başkasına çevirir? Filmi izledikten sonra içinizdeki yabancıyı merak edeceksiniz.
    rukiye-degerli
    rukiye-degerli

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Film gerçekten çok güzeldi, az kalsın otobüsümüzü kaçırmamak için son sahneden oluyorduk :)) İyi ki izlemişiz, çünkü olay son sahnede kopuyor ;)
    erdalmelisa
    erdalmelisa

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Vizyondaki filmler içinde Sıkılmadan izlenebilecek nadir filmlerden biri.
    Film de çalan şarkı da ayrı güzel.
    cnem-cnem
    cnem-cnem

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    isin içine duygular girince, bir insanin nasil baska bi insana dönüstügünü anlatan çoookk güzel bi filmdi. tatl1 sonlari çok severim ve filmin sonu da çok etkileyiciydi, en azindan ben filmi izledigim gün etkisindeydim. aksiyon-duygu-romantizm izlemek isteyenler için uygun. ayr1ca az puan alm1s bence. iyi seyirler :)
    neslisahdonmez
    neslisahdonmez

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    değişik bir finali var tek kelime ile harika bir film jodie foster daha harika kesinlikle izlenmesi gereken bir film
    cbndnz
    cbndnz

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    İzlediğim en iyi 10 film arasında kesinlikle yer alır.Foster oyunculuğunuı konuşturmuş.Roller yerine oturmuş,konu çok iyi işlenmiş.Herşeyi ile 4/4 bir film.10 puanı fazlasıyla hakediyor.
    geronimo05
    geronimo05

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    jodie foster bu kadar iyi oynamamış olsaydı filmden nefret ederdim. Bi' de şu zenci kadın meselesi var.. kadını ilk sahnelerde gördüüm an kıllandım bundan bişii çıkıcak dye tuhaf bakışlar, replikler flan ama tam bi' etkisiz eleman çıktı ne bu şmdi yani??
    hellboy87
    hellboy87

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    jodie foster hatrına izlenebilecek bi film ama çok beğendiğimi söyleyemem...