İçindeki Yabancı
    4,1
    İçindeki Yabancı hakkında görüşlerin ?

yakuze
    yakuze

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    bence çok kaliteli bir film konu senaryo oyunculuk hepsi mükemmeltavsiye edilir
    yenilige-dogru
    yenilige-dogru

18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    filmi izlemekte neden bu kadar geciktiğimi soruyorum.sağlam bir kurgu ve Fosterın muhteşem oyunculuğuyla bütünleşmiş harika, izlenmesi gereken filmlerden...
    Chev
    Chev

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Açıkçası ilerledikçe sıkıldığım bir yapım oldu..İzlemesenizde olur..
    aselimt
    aselimt

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Film çok güzel. kesinlikle izlemeye değer.
    hrby
    hrby

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Fena değildi.Filmde anlatılmak istene konu çok güzeldi.Jodie Foster güzel oynamış.Zaman geçirmek için izlenebilecek türden bir film.
    ercan-akbay
    ercan-akbay

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Jodıe Foster...o ne muhteşem bir oyunculuk..Kuzuların Sessizliğinden sonra ki en iyi performansı...Bu filmi seyretmekte çok geç kalmışım yazık ki...Baştan sona kadar gözümü kırpmadan büyük bir ilgi ve heyecanla izledim..Son finali ise unutulmaz bence...Seneryo ve reji mükemmel..10 puan veriyorum...Bence Oskarlıkmış...
    selin0190
    selin0190

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    çok uzun zaman oldu bu kadar güzel ve anlamlı etkileyici bir film izlememiştim ya da hatırlamıyorum ama muhteşem harika bir filmdi çok etkiledi
    Actor-Ums
    Actor-Ums

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    jodie fosterın oyunculuğunun ne kdar iyi olduğunu bu filmle görebilirsiniz. gerçkten çok güzel bir filmdi. konusu alışıldık olabilir ama işlenişi mükemmel.
    jokerr-2
    jokerr-2

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    jodie foster oldugu icin izledim acıkcası ama super film..
    1983gs
    1983gs

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    film kesinlikle sıkılmadan izlemenizi saglıyan bir film ve konusu oldukça etkileyici bence kaçırılmaması gereken bir film..
    dfincher-2
    dfincher-2

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    jodie foster yine çok iyi bi performans sergiliyor ve bnce bu puandan fazla puanı hakediyor the brave one.son zamanların yükselen yıldızı terrence howard da döktürüyor bnce çok iyi bi film izleyin 108
    sinema
    1 ziyaretçi
    27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    İnsan psikolojisini anlatan güzel bir film. 7/10
    Ceren S.
    Ceren S.

15 Eylül 2011 tarihinde eklendi
    çok izlenmesi sart bir film degil. sonlara dogru sikilmistim açikçasi, çok kaliteli bir yapim degil
    r0ckn-r0ll
    r0ckn-r0ll

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Senaryo çok başarılı ve replikler çok hoşuma gitti fakat çok yavaş tonda yani ağır işliyor film.
    Bunun sebebide yardımcı oyuncuların çok az olması hatta olmaması ve gereğinden fazla filmi uzun tutmaları ama ben filmlerde konusma yerlerini severimne kadar sıkıcı olsada :D
    Psikolaji üzerinde durulmasıda ağır işlemesinin sebeblerinden bence herşeye rahmen çok güzel ve izlenmesi gereken bir film.Benden 9 almayı başardı aslında 8 verecektim ama elim 9 a gitti ve bende verdim :)
    biyologizo
    biyologizo

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşlar ben filmden bi replik yazmak istedim buraya...öyle etkileyici geldi ki paylaşmak istedim...erica blain ( jodie foster ) nişanlısını kaybettikten sonra :içinizde bir yabancı olduğunu bilmek insanı hayrete düşürüyor...kollarınıza,bacaklarınıza,gözlerinize sahip...uyumayan, dinlenmeyen bir yabancı...eskiden olduğunuz kişi haline dönme şansınız yok...bu şey, bu yabancı, artık tamamıyla Osunuz...bence çok güzel...çok etkileyici...