3,9
Eragon hakkında görüşlerin ?
26 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film gerçekten çok başarısız bence... olaylar inanılmaz hızlı gelişiyor... ama tahminimce kitabı çok ii dir... okumadım ama film gerçekten kötü....
29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kitabını okumadım ama çok güzel bir film etkileyici sürükleyici ve yürekten bir film.hiç sıkılmadan izlyorsunuz...oyuncuları da tebrik etmek lazım.ayrıca filmin şarkısı da çok güzel:)
16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bir film olarak güzeldi ama kitapla pek alakası yoktu. Kısa kesmişler(tamam eksik sahneler olacaktı ama bu kadar değil) we çok değiştirmişler. Oyuncular çok iyiydi. İzlemenizi tavsiye ederim...
13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
2. filmi sabırsızlıkla bekliyorum.....
26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film süper bir şey,konusu yerinde,hariki görsel efekler süper bir çalışma olmuş.umarım Eragon 2 en kısa zaman da çıkan Çünkü sonu benım devamın var dıyordu.Fantastik film severler için kaçırılmayacak bir film izleyin.
21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bi film en az yüzüklerin efendisi kadar hoşuma gitti...sountrack parçasıda çok güzel nede olsa avril söylüyo izleyin süper bi film
16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film qerçekten qüseldi. bn kitapla alakası pek olmayan ordan burdan uydurulmuş sahnelerle annatıcaklarını sandım ama beklediğimden de ii çıktı. qerçekten çok qüseldi we qidilmesi qerekli. insanı hç sıkmıo. bn bi tek cüceleerin orataya çıkmayışına snrlendim o kdr
16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kitabını okumadım fakat bu film izlenmeye değer fantastik bir aksiyon
29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bu eragon aslında bi üçleme miras üçlemesi altında bi kitap okumayanlar için gerçekten tavsiye ederim çok güzel bi fantastik kitap fragmanından anladığım kadar film harika olacak bazı eksiklikler war tabi anladığım kadarıyla ama şimdi yazmiyayım kitabı okuyanlar zaten hemen anlar ama o sorun değil geldiğinden hemen gitcem dört gözle bekliyorum umduğumuda bulacağım galiba...:)
17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence film mükemmeldi hemen çıkşta kitabını aldım:D arya diye bi elf kızı war onun kulaklarının siwri olması lazım deilmi
8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
sonunda filmi hazır uzun zamandır bekliyordum iki kitabınıda okudum ücüncüde cıkar insalla süper bi film bu ya süpeeerrr
9 Aralık 2013 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben eragonu okudum cücelerle elfler eklenmemiş urgalların kull ırkıda yok eragon o yumurtayı satmayada gitmiyor ben şimdi miras döngüsünün 2. kitabını okuyorum film acayip eksik eldestte eragon elfe felan dönüşüyor
19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
şoktayım!!!kitabı okuyanlar tıpkı benim gibi ister istemez hayal kırıklığıyla dolacaklar!!!film bir kere çok kısa,oyunculuklar yapmacık,geçişler kötü...bir tek efektler iyi ama filmi kurtaramıyor ne yazıkki...size tavsiyem büyük beklentilerle gitmeyin filme...1,5 saat'te ne kadar zevk alırsanız alın ve ayrılın bu kadar...lotr ve narnia tadında değil işin mitine derinine inmiyo,çizgi film tadında...eragon hayranı olmama karşın beni soğuttu nediimm!!! 10/4 :(((
29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu filme kötü yorum yapanların %90 ı kitabı okuyupta filme gidenlerdir şahsen bende kitabı okuyup filme gittim tabi beklenenin aşağısında ama kitaba uyarlanması halinde 4-5 saatlik bi film çıkar yönetmenlerede hak vermek lazım kitabı okumadığımı düşünerek verdim 10/10 fantasik macera sevenlerin kaçırmaması gerekli.
2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
gercekten izlnebilecek fantastik bir film... gercekten cok hosuma gitti serinin geri kalan filmlerinide sabirsizlikla beklio olacagimm ! 10/10