vasat bir filmdi jeremy ırons gibi iyi bir oyuncu niye böyle bir filmde oynamış onu da anlamadımefektler fena değil ejderha oldukça sevimli ama malesef iyi bir film dememe yetmiyor
yüzünlerin efendisi handikapına takılan bir film daha..açıkçası yüzüklerden sonra fantastik filmlerden zevk alamamaya başladım..ister istemez fantastik filmleri yüzüklerle kıyaslıyoruz..bu film narnia günlükleri gibi vasat..bence devamı da bu şekilde çekilecekse boşuna yormasınlar kendilerini..
bir çok karakter eksik. Angela bir görünmüş bir daha gözükmemiş. kediadam ise hiç yok. merak ediyorum 2. filmi nasıl yapacaklar çünkü bitişte pek uymamış. Soundtrack güzel. Eragonun doğru düzgün yapabildiği bikaç büyü var.(aslında sadece onları biliyor.) en büyük düşmanına bile brisingr ile saldırıyor. kitap ile ilgisi pek yok ve bir hayal kırıklığı.
Maalesef olmamış.Olamamış.Çok çabuk bitirilmiş olduğu her haliyle belli.Kostüm tasarımları,yer yer görüntüleri ile,kötü diyalogları ile kopuk hikaye anlatımıyla gördüğüm en kötü fantastik sinema örneği.Çocuklar için eğlencelik.Yazık olmuş
Eskiden sünnet olanlara "Oldu da bitti maaşallah " derlerdi bu film aynen öyle Yazık film sanki ortadan başlıyormuş gibi... Neyse çok söze gerek yok Harry Potter serisini izlemeye çalıştığım da çok çocuksu bulmuştum galiba büyük konuşmuşum.
’’hadi bu kitabında filmini çekelim bari’’denilmişte çekilmiş gibi...yüzükelrin efendisinin çizgi romanı gibi bişi olmuş harbidende:)shade sahneleride olmasa beş para etmeyecek bi film...10/6
filmi yüzüklerin efendisi gibi yapmaya çalışmışlar,ama resmen batırmışlar.çocuk filmi gibi olmuş.giriş o kadar uzun tutulmuşki,filmin bitmesine 15 dk. kala bir 5 dakikalık bir savaş sahnesi var o kadar ve sadece bundan ibaret.bir ara filmde uyukladığımı hatırlıyorum.zamanınıza ve paranıza yazık.gitmeye ve seyretmeye deymez.
Eskiden pazar sabahı çocuk filmleri olurdu TRT'de... Bence onlardan hiçbir farkı yok. Üçleme olacak diyorlar, inşallah biraz daha özenli yapımlar olur, diğerleri....
Bu filmi sinemada izledim.İzlediğime pişman oldum.Zaten filmin afişini görünce kötü olduğunu anladım.Ama arkadaşım ısrar edince mecburen gittik.Ben eragon kitabını da okumuştum.Kitabı gerçekten harikaydı.Ama film için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Zavallı christopher paolini bu kadar harika kitabın ardından böyle bir çekeceklerini düşünmemiştim
Kitaptaki konuya ve karakterlere sadık kalınsaydı bu filmin puanı 8.5un altında olmazdı.Eragon sarışın,mavi gözlü olarak yansıtılmış,Razac lar 2 kılıç salladınmı ölüyor.Halbuki Razac lar 2. kitaptada var.Ve son..Alakasız saçma sapan.Hiç fazla puan verdiğinizi düşünmeyin.Eğer kitaptaki gibi olsaydı 9/10 derdim resmen hikayeyi katletmişler.Puanım 6/10
kitabı okuduğum -ve seri favorilerim arasında yer aldığı için film açıkçası bana berbat geldi. salondan çıktığımda neredeyse ağlayacaktım. çok kötü bir uyarlama.