yüzünlerin efendisi handikapına takılan bir film daha..açıkçası yüzüklerden sonra fantastik filmlerden zevk alamamaya başladım..ister istemez fantastik filmleri yüzüklerle kıyaslıyoruz..bu film narnia günlükleri gibi vasat..bence devamı da bu şekilde çekilecekse boşuna yormasınlar kendilerini..
bence yüzüklerin efendisi-harry poter karışımı,acaba bende bu piyasaya girebilirmiyim diye çabalamış ve diğer filmlerin oldukça gölgesinde kalmış bir film.yönetmenin iyi niyetine rağmen konu seyirciyi içine almaktan muzdarip
kitapla bir değil gerçekten kitap çok daha güzel ben kitabı filmden sonra okudum 2 günde ilk kitabı bitirdim kitap çok daha sürükleyici ama filmde eğlenceli tabii:D
vasat bir filmdi jeremy ırons gibi iyi bir oyuncu niye böyle bir filmde oynamış onu da anlamadımefektler fena değil ejderha oldukça sevimli ama malesef iyi bir film dememe yetmiyor
fantastik sinemaya karşı her zaman özel bir ilgi ve sempati duymuşumdur ve bu filmle ilgili de olumlu yargılarım vardı . ancak çok umduğum gibi olmadı . öncelikle iki büyük oyuncunun yanıda diğer herkes çok acemi kalmış ve bu filme de çok olumsuz yansımış ki düşünün yönetmen de bu acemiliğe dahil!!