Görsel olarak çok güzel.Efekler çok iyi kullanılmışFakat böyle bir hikayeyi anlatmak için kısa bir film olmuş.Uzun bir üçlemenin fragmanı gibi.Pek çok duyguyu yaşatamıyor bu yüzden.
bence güzel bir filim ama gerçekten yüzüklerin egfendisinden çok fazla özentilik yapmışlar izlenicek güzel bir filim ama yüzüklerin efendisinin 4. filmi gibi geld bana
bir çok karakter eksik. Angela bir görünmüş bir daha gözükmemiş. kediadam ise hiç yok. merak ediyorum 2. filmi nasıl yapacaklar çünkü bitişte pek uymamış. Soundtrack güzel. Eragonun doğru düzgün yapabildiği bikaç büyü var.(aslında sadece onları biliyor.) en büyük düşmanına bile brisingr ile saldırıyor. kitap ile ilgisi pek yok ve bir hayal kırıklığı.
Bunu heryerde duyuyorum yüzüklerin efendisine özenilmis falan filan ama beyler sunu soyleyim bu efsane yazilmisken ,aragon kısa sortuyla kumdan kaleler yapiyordu
Bence Fantastik bilimkurgu sevenler izlerin derim ama ben fantastik bilim kurgu neymis bilmem bana butce,yapım,oyuncu lazim derseniz gitmeyin derim umdugunuzu bulamazsiniz.
Umarim bunun 2. filminide cekerler kitaptaki hikayeden uzaklasmadan senaryoya dokulen nadir filmlerden biri
Lord Of The Rings'in kitapiyla senaryosu arasında dahlar kadar falk vardi okuyan anlar azda olsa
buradaki yorumları okuduktan sonra flimden biraz soğumuştum ve sinamasına gitmemiştim ama dün dvd sini izledim ve büyülendim arkadaşlar flim beni çok etkiledi kurgu ve efektler çok güzel bence izleyin pişman olmassınız ben 9/10 puan verdim ve bence bunu hakketti eğer aksiyon ve fantastik flimleri seviyorsanız kaçırmayın derim
doğruyu sölemek gerekirse filimden bekledimi bulamadım bence çok kısa ve basit olmuş tamam efekler güzel ama nasıl anlatsam çok çabuk gelişiyor olaylar aralara birşeyler katabilirlerdi belki.devamı geleceğini duydum ama zamanını belli değil sanırım umarım daha iyi bir senaryo ile karşımıza çıkarlar.
Ben bu filmi beyazperde yorumları sebebi ile sinemada izlemedim ve şansa bir arkadaş ortamında çoğunluğun seçimi ile karşısına geçtim. Devam filmi geliceği zaten açık ama ben hiç sıkılmadım biraz daha görkemli olabilirdi ve bu tip kahramanlık filmlerin hep akılda kalan bir son konuşma olurya işte o eksikti ama bu tarzda filmler zaten belli bir yaş aralığı için yapılıyor ve uçan bir ejderha ile ilgili bir filmde mantık arayıpta saçma diye yorum yazmak gereksiz . Ben 120 dakika izledim ve hiç sıkılmadım . İzleyenlerinde filmden kopacağını sanmıyorum zaten jeremy ırons yeter gerisine gerek yok