Eragon
3,9

Seyyah
Seyyah

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
yeni filimlere baktığımda bunu gördüm dehşet bi duyguydu yaa süper artık gelio çıkan kitaplarını çıktığı gün okudum yüzüklerin efendisi ve harry potterın karışımı bişey gibi gelio
zxc12
zxc12

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
spr beya izle sende anlarsın tipik duygusal ve macera filmi ama yinede sürükleyici
serhan-kurkcu
serhan-kurkcu

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Eskiden pazar sabahı çocuk filmleri olurdu TRT'de... Bence onlardan hiçbir farkı yok. Üçleme olacak diyorlar, inşallah biraz daha özenli yapımlar olur, diğerleri....
strider-89
strider-89

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
orta çağ filmlerine bayılırım baktım bundada kılıç ok falan var bide ejderhayı görünce tamam dedim işte benim filmim:D film güzel eğlenceli ama biraz fazla büyü var umarım serinin diğer filmlerinde daha çok savaş sahnesi olur 8/10
fyurtkur
fyurtkur

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Sıkılmadan bir solukta izledim hak ettiği puanın altında bir puan almış.Bu filmi sevmeniz için bu tür filmlerden de hoşlanmanız gerek.
dr-onderyel
dr-onderyel

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmi yüzüklerin efendisi gibi yapmaya çalışmışlar,ama resmen batırmışlar.çocuk filmi gibi olmuş.giriş o kadar uzun tutulmuşki,filmin bitmesine 15 dk. kala bir 5 dakikalık bir savaş sahnesi var o kadar ve sadece bundan ibaret.bir ara filmde uyukladığımı hatırlıyorum.zamanınıza ve paranıza yazık.gitmeye ve seyretmeye deymez.
mitril82
mitril82

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bencede çok sıradan bir film herşeyi çok önceden tahmin edebiliyorsunuz ve çok kısa sürüyor
scarface17
scarface17

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
son derece güzel kurgulanmış bir filmdi belki süprizlere yer yoktu ama bir seyirci olarak filmden beklediğimi aldım başarılı bir çalışma
bysezer6
bysezer6

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Güzeldi vakit geçirmek için izleyebiliceğiniz bir film
carpediem
carpediem

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
güzel bir film olmuş fantastik izlenebilir bir film
hinata93
hinata93

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Tanrım Eragonun kitabını okuduysanız bu flin tam bir saçmalık oldugunu anlardınız.Senarıstlerden tek rıcam şu kitaba sadık kalmaları.Eger Eragon kitaptakı gibi yapılsaydı Yüzükler Efendısı kadar hasılat yapardı:(((((
sorcerer-ye
sorcerer-ye

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
yorumlardan kitabın çok okunduğu gözüküyor ama bu kadar beyenilmesi bence çok ilginç okurken kendimi bir taklit ve çocuk kitabı okur gibi hissettim inanılmaz sıkıldım ve bir frp kitabını yarıda bıraktı (2. kitap) brom tamamen gandalf eragon , frodo vs... kitabın beyenilmesine çok şaşıyorum...
ktngr
ktngr

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben yüzükler efendisi 4 gibi gördüm biraz . . . ama güzeldi heleki yasıtımın yazmıs olduğu kitaptan uyarlanınca . .
tulove
tulove

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence yüzüklerin efendisi-harry poter karışımı,acaba bende bu piyasaya girebilirmiyim diye çabalamış ve diğer filmlerin oldukça gölgesinde kalmış bir film.yönetmenin iyi niyetine rağmen konu seyirciyi içine almaktan muzdarip
fkocaaslan
fkocaaslan

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi sinemada izledim.İzlediğime pişman oldum.Zaten filmin afişini görünce kötü olduğunu anladım.Ama arkadaşım ısrar edince mecburen gittik.Ben eragon kitabını da okumuştum.Kitabı gerçekten harikaydı.Ama film için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Zavallı christopher paolini bu kadar harika kitabın ardından böyle bir çekeceklerini düşünmemiştim