Eragon
3,9

okancamekan
okancamekan

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle sıkıcı bana göre film de herşey çok çabuk oluyor
savaş bile çok kısa bilmiyorum bu filmde mücadele uzun olmalıydı dıge dusunuyorum
codalton555
codalton555

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filim beklentilerime cevap vermedi ayrıca kitabı daha sürükleyici kitap ve filimdeki bazı bölümlşer deyiştirilmiş
zeynep-kaluc
zeynep-kaluc

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bi filmdi. Biraz kısaydı ama çok sevdimmm. devamıda gelicek sanırım. İnşallah gelir
saphira333
saphira333

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
kitabı çok çok daha güseldi filmde çok eksikler var bide ben eragonu esmer hayal etmiştim sarışın olunca çok hayal kırıklığına uğradım.ayrıca arya nın kulakları elf olduğu için çekik olmalıydı yani en azından kitapta öyleydi..10/6
memduhozen
memduhozen

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film tavsiye ederim
safira93
safira93

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence super olmus 2.sini dort gozle bekliyorm ejderha inanilmaz derecede gercekci olmus bence!!
enviniatar
enviniatar

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
tam anlamıyla ikinci sınıf bir yapım.nerdeyse bütün karelern lotrdan alıntı.wardenların saklanma yerinin ne kadar ayrıkvadiye benzediğine dikkat edin özellikle.
Birde bu kadar evcil bi ejderha görmedim hiç bir yerde.Nasıl bir yüz yapmışlar öyle kedi yavrusu gibi.
Tavsiyem bu filmi izleyeceğinize gidin LotRu yeniden izleyin.
ozge555
ozge555

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
eragon filmini izledim birinci kitabını ve eldest,brısıngr kitaplarını okudum öteki kitabı ve filmi heyecanla bekliyorum
Yagmur G
Yagmur G

17 Mart 2019 tarihinde eklendi
Ilk olarak filmiyle başladım. Henüz bir cocuktum ama gerçekten çok seviyordum. Izlemeyi hic bırakmadım her sene kesin izlerim . Bana kattığı duygu çok farklı. Devamı gelmediği için çok üzgünüm keşke gelseydi. Oyuncularda kusursuz. Yaşlı Bromun ölümü herkezi üzmüştür ama kabullenmek gerek. Şimdi kitaplarını okuyorum. Elbette kitap ile film arasında farklılıklar vardır ve her zaman kitap daha güzeldir çünkü onu sözcük sözcük hissedersiniz. Bazen filmi daha güzel bulduğum bölümler bazense kitabı daha güzel bulduğum oluyor. Ama Eragon başlı başına cok güzel ve hak ettiği değeri alamadığını düşünüyorum. Film şimdi yapılmış olsa çok daha beğeni alacağına eminim.
fahri topal
fahri topal

15 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Fantastik film severler izlesin güzel. Aslında çok güzel bi film olucakmıştı ama yönetmen niye içine etmiş anlamadım
abuzer-a
abuzer-a

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film bir roman üçlemesinin sinemaya aktarımı olduğu için ilkin kitbı okudum, sonra filmi izledim inanın kitabın yanına bile yaklaşamaz film, bu kadar güzel bir senaryo ancak bu kadar berbat edilebilir. Çoğu bölüm ya hiç yok ya da çok saçma şekilde değiştirilmiş inşallah diğer filmlerde kitaba bağlı kalırlar da ortsys daha iyi şeyler çıkar.
ali k.
ali k.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
bence çıksın lan bekliyom çıkartın şu filmi çıkartma diyenleri sikerim amk niye çıkmasın çıkartın lannn